Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vijf bijzondere manieren die jou aantrekkelijker maken bij vrouwen

Voor sommige mannen is het moeilijk om een date te scoren, terwijl anderen zeer succesvol zijn in het liefdesspel. Wellicht dat de tips in dit artikel helpen, want ze zijn ook nog eens wetenschappelijk bewezen. 

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dansen

Het is niet echt een verassing dat vrouwen goed dansende mannen leuker vinden. Dat kwam ook naar voren in een wetenschappelijk artikel in het magazine Biology Letters. Snelle bewegingen zouden namelijk als aantrekkelijk worden gezien 

Achtbanen

In een studie van de Universiteit van Texas blijkt dat vrouwen die in een achtbaan hebben gezeten mannen aantrekkelijker vinden. Hevig ademen, een hogere hartslag en een adrenalinekick zorgen ervoor dat dames wat eerder opgewonden raken. Het is echter maar voor een korte duur. Dat wordt dus je date plannen in een attractiepark!

Rood

Rood is duidelijk de kleur van de liefde. Volgens de Universiteit van Rochester vinden vrouwen mannen die rood dragen aantrekkelijker. 

Rode wijn

Niet alleen rode kleren helpen om een vrouw te kunnen versieren, ook rode wijn zou flink helpen. Uit onderzoek van de Universiteit van Florence blijkt dat vrouwen een hogere seksdrive hebben na het drinken van rode wijn. De hogere drive werd gemeten na middelmatige consumptie. 

Geur

We doen allemaal parfum en deodorant op, maar vrouwen vinden de natuurlijke geur van een man juist aantrekkelijk. Wetenschapper Ian Stephen die het onderzoek deed meldt daarnaast dat dames mannen fijner vinden ruiken als ze groente hebben gegeten. Morgen staat er dus salade op het menu!

Beeld: iStock

Bron: Daily Star