Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jongen probeert zijn 14-jarige vriendin voor de trein te gooien (VIDEO)

Een 19-jarige jongen probeerde zijn 14-jarige vriendin voor de trein te gooien. Dat blijkt uit een beveiligingsvideo uit oktober 2017 die nu online is gekomen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ontsnapping

Op de video is te zien hoe de 19-jarige Lucas Gary Narkle zijn vriendin van een bankje trekt en haar naar het spoor sleurt. Gelukkig kan het meisje genoeg tegenstribbelen om zo aan de dood te ontsnappen. De trein dendert voorbij.

Schuldig

Voor de rechtbank pleitte Narkle schuldig, maar mocht na drie maanden de gevangenis verlaten door het betalen van een borgsom, totdat de rechter een definitief oordeel zou vellen. Dat moest vandaag gebeuren, maar werd uitgesteld omdat het jonge slachtoffer dat eerst niet mee wilde werken aan het onderzoek, toch opeens een verklaring wilde geven. De rechter stemde daar mee in en dus gaat de zaak volgende week verder.

Geen gevangenis

De rechter liet echter weten dat het onwaarschijnlijk is dat hij de jongen een langere straf gaat opleggen. “Ik moet in gedachte houden dat zijn acties onverantwoordelijk waren en dat het slachtoffer geen fysieke schade had opgelopen. Ik denk dat met een langere gevangenisstraf niemand wat opschiet. Ik denk dat hij beter wat kan doen voor de gemeenschap.”