Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Spaanse kannibaal eet samen met zijn hond zijn moeder op

De politie heeft in een woning in de wijk Salamanca in de Spaanse hoofdstad Madrid een 26-jarige man gearresteerd die verdacht wordt van het verorberen van zijn moeder.

Spaanse kannibaal eet samen met zijn hond zijn moeder op

Zoals het zich laat aanzien heeft de man zijn moeder gedood, in stukken gesneden en samen met zijn hond delen van zijn eigen moeder opgegeten.

De moeder was al een maand vermist. Een vriendin bracht de politie op het spoor van de 26-jarige kannibaal. Die moet compleet doorgedraaid zijn. Reden ook waarom de politie hem min of meer op heterdaad heeft kunnen pakken. In het huis stonden talloze plastic Tupperware-bakjes met menselijk vlees, afkomstig van zijn moeder. Alberto was het lichaam van zijn moeder aan het opeten, samen met zijn hond. Een agent die het zag, rende naar buiten, was gebroken, boos, en moest overgeven.

Nadat de agenten de man hadden gearresteerd gaf hij tijdens het verhoor toe dat hij zijn moeder had vermoord en in stukken had gehakt. Wat de agenten echter niet verwachten is dat hij ook opbiechtte dat hij samen met zijn hond delen van zijn moeder heeft opgegeten.

Alberto werkte in de betere horeca. Een bedeesde jongen die wel wat meer bravoure kon gebruiken, zo luidt de opinie van zij die gesproken zijn door de Spaanse media. De buurt is geschokt, al wisten buren wel dat de zoon zijn moeder mishandelde. Ze gaf het meerdere malen aan bij de politie.