Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Hettie Vos
Hettie Vos
Recente artikelen
 1. Nico Raat - bodyguard van Lady Gaga, Usher en Kanye West: 'Ik kreeg vaker een wapen op mijn hoofd!'
  Entertainment |
  Nico Raat - bodyguard van Lady Gaga, Usher en Kanye West: 'Ik kreeg vaker een wapen op mijn hoofd!'

  Uit de editie van 3 maart 2021: De Nederlandse bodyguard Nico Raat (45) werd wereldnieuws toen hij een hysterische fan die Lady Gaga wilde bestormen in de lobby van een hotel onmiddellijk neerhaalde. Hij is niet de enige Nederlandse bodyguard in de VS. Hoe komt het dat Hollandse persoonsbeveiligers daar zo in trek zijn? Een echte bodyguard opereert altijd buiten de schijnwerpers. Voor Panorama-verslaggeefster Hettie Vos maakt Raat voor één keer een uitzondering.

 2. Mee met de beste special forces-training
  Lifestyle |
  Mee met de beste special forces-training

  Ze raakt midden in een vliegtuigkaping verzeild. Passagiers om haar heen worden gedood door terroristen met bomvesten. De levenloze lichamen van de piloten hangen over de stuurknuppels. Er is gegil, rook en doodsangst... Alleen, het is maar een oefening. Panorama’s Hettie Vos is de eerste Nederlandse journalist die een exclusief kijkje krijgt op het meest geavanceerde militaire trainingskamp ter wereld: KASOTC in Jordanië, dé internationale opleiding voor counterterrorisme.

 3. Op zoek naar vermiste vliegtuigen en piloten uit WOII
  Bizar |
  Op zoek naar vermiste vliegtuigen en piloten uit WOII

  Uit de editie van 20 mei 2020: Tot aan je heupen in de zuigende modder, omringd door zinderende hitte, bloedzuigers en ander ongedierte. En vrijwel geen doorgang te vinden in de dichtbegroeide jungle. Dat is het decor van de West Papua Air War Expedition. Majoor Fred Warmer ging met een team op zoek naar vermiste vliegtuigen en bemanningsleden uit de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands Nieuw-Guinea.

 4. Panorama kijkt rond in de ‘feestbajes’ van Zaanstad - 'Binnen beginnen om buiten te blijven'
  Misdaad |
  Panorama kijkt rond in de ‘feestbajes’ van Zaanstad - 'Binnen beginnen om buiten te blijven'

  Uit de editie van 15 april 2020: In de media staat de Zaanse gevangenis ook wel bekend als ‘feestbajes’. Maar klopt dat beeld? De gevangenisdeuren van JC Zaanstad werden voor Panorama wagenwijd geopend. Misdaadverslaggever Hettie Vos mocht exclusief een kijkje nemen en uitgebreid met medewerkers en gedetineerden praten.