Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Het ongelukje van de week: 'Ongewenste saunageluiden'

In de seksrubriek 'Lieve Bianca' wordt elke week door een Panorama-lezer het 'Ongelukje van de week' verteld. Deze week neemt Chantal ons mee in haar ongemakkelijke moment in de sauna.

Sauna

*Foto ter illustratie

Chantal (45): "Ik was afgelopen week alleen in de sauna en daar gebeurde iets heel gênants. Ik was opgewonden en besloot even lekker in het bubbelbad te gaan zitten. Van de stimulatie van de stralen kom ik altijd heel snel klaar, maar deze keer wilde ik het uitstellen."

"Ik bleef uiteindelijk een half uur zitten voor ik mijn orgasme liet komen. Het was heerlijk en altijd extra spannend omdat er allemaal mensen om je heen zitten terwijl je komt. Na het bad besloot ik meteen nog even een sauna op te zoeken. Ik legde mijn handdoek neer en wilde net gaan zitten toen er een hele luide scheet uit mijn poesje kwam. In zo'n sauna is het doodstil, dus het viel nogal op. Toen ik eenmaal lag en mijn benen verschoof, kwam er weer een harde scheet uit. Ik hield mijn gezicht in de plooi, maar iedereen hoorde natuurlijk waar het geluid vandaan kwam. Ik schaamde me rot. Ik durfde pas weer op te staan toen iedereen weg was. Volgende keer ga ik niet meer zo lang op die stralen zitten, denk ik."

Lifestyle
  • Adobe Stock