Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chantal Janzen legt uit waarom ze soms wekenlang niet wipt

Of Chantal Janzen er wel pap van lust? Soms wel, maar soms ook totaal niet, vertelt ze in haar magazine &C.

Chantal Janzen

Janzen draait al vele jaren mee in showbizzland, maar weet alsnog menig nek te draaien. De presentatrice ziet er immers nog picobello uit met haar 44 jaar. Wat haar geheim is om er zo jong uit te blijven zien, weten we niet, maar het is in ieder geval niet elke avond een potje vleesworstelen.

De blondine laat in de nieuwste editie van haar magazine &C namelijk weten soms lange periodes zonder seks door te brengen. Niks geen gehompiekurk, gerampetamp of, zoals een dikke, kale Brabander het zou zeggen: gehatseflats.

Een keer per maand? Prima

En dat heeft een reden, legt Chantal uit, die daarbij een vergelijking trekt met voetballers die niet ketsen voor de wedstrijd. "Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand", aldus Janzen. In zo'n drukke periode zit ze naar eigen zeggen in een 'concentratiebubbel'.

Als voorbeeld noemt ze de aanloop naar het Songfestival in 2020, dat Chantal samen met Edsilia Rombley en Jan Smit presenteerde. Chantal: "Toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong’d. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima."

'Precies het verkeerde moment'

Ook het hebben van kinderen heeft z'n invloed op haar seksleven, legt de presentatrice uit. Zo hebben haar kinderen de neiging om af en toe onaangekondigd de slaapkamer te enteren. Net als mama Chantal en papa Marco Geeratz een heipaal de bodem in willen timmeren.

Entertainment
  • &C
  • NL Beeld / BrunoPress