Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mannen gezocht om met Chantal Janzen de slaapkamer in te duiken

Met Chantal Janzen in de slaapkamer, wie wil dat nou niet?

Mannen gezocht om met Chantal Janzen de slaapkamer in te duiken

Normaal gesproken moet je op z’n minst Johnny de Mol heten om een vrouw als Chantal Janzen met eigen ogen en van zo dichtbij mogelijk te kunnen aanschouwen in haar pyjama, maar die droom kan nu ook voor ‘ons soort’ mannen werkelijkheid worden.

Echt? Echt! Het enige wat u hoeft te doen, is uzelf via internet (hierzo) op te geven voor de nieuwe spelshow Chantals Pyjama Party, dat vanaf oktober wordt uitgezonden op RTL 4. En vooruit: u moet ook voor tvkijkend Nederland voor lul durven staan. Samen met een vriend – er wordt in duo’s gespeeld – moet u de vernedering doorstaan van het aantrekken en het dragen van een pyjama op televisie, waarin u ook nog de meest uiteenlopende en hoogstwaarschijnlijk gênante spelletjes moet spelen. Maar laten we eerlijk zijn: het fraaie uitzicht op de blonde presentatrice in haar misschien wel zalmroze kanten pyjama inclusief kort broekje maakt natuurlijk een hoop goed.

Bovendien: wie na al die vreselijke spelletjes als winnaar uit de bus komt, stapt aan het einde van de aflevering in een auto, een bus of een vliegtuig op weg naar een gratis droomvakantie. Zonder Chantal, helaas.

Entertainment
  • BrunoPress