Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de prachtige Volendamse vriendin van international en PSV'er Joey Veerman

Over Chantalle is niet heel veel bekend. Wel bekend: ze is blond, beeldschoon en komt uit Volendam.

Joey Veerman

Joey is lekker bezig. De in Purmerend geboren Volendammer begon in het seizoen 2016/17 zijn betaalde voetbalcarrière in Volendam, transfereerde drie jaar later naar SC Heerenveen, om vervolgens voor 6 miljoen opgepikt te worden door PSV. In Eindhoven is Veerman inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste krachten binnen het team.

"Ik denk dat hij mee kan spelen bij Juventus op het middenveld", stelde levende legende Dick Advocaat zelfs tijdens een uitzending van Vandaag Inside. "Iedere bal die hij heeft, daar gebeurt iets mee. Ik vind het een geweldige speler."

Oranje

Zijn kwaliteiten zijn inmiddels ook bekend bij de bondscoach. Veerman werd in 2022 al opgeroepen door Van Gaal, maar kwam uiteindelijk niet bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Onder Koeman debuteerde Joey wél. Dat was op 18 juni 2023 tegen Italië in de Nations League. Die pot werd verloren, maar Veerman gaf wel direct zijn visitekaartje af met een assist.

Ook voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar is de Volendammer er weer bij. Of hij ook aan spelen toekomt, blijft echter afwachten.

Prachtige vriendin

Tussen de kalklijnen verloopt alles dus soepeltjes voor Veerman, maar ook thuis lijkt hij zijn zaakjes op orde te hebben. De Volendammer woont tegenwoordig in Eindhoven en bezit daarnaast een luxe appartement van bijna zes ton in Amsterdam.

En het mooie is: daar hoeft hij niet in z'n eentje op de bank zielig zitten te wezen. Veerman heeft tegenwoordig een bloedmooie vriendin. Een Volendamse in hart en nieren, zo klinkt het. De blondine heet namelijk Chantalle Schilder. Of ze familie is van Anny (BZN) of Nick (van Simon)? Geen idee, maar dat ze Volendamse roots heeft, staat wat ons betreft als een paling boven water.

Over Chantalle is verder niet veel bekend, behalve dat ze Veermans vriendin is en tegenwoordig zelfs de moeder van z'n zoon Frenkie. Het ventje is inderdaad vernoemd naar zijn Oranje-collega die tegenwoordig furore maakt bij FC Barcelona.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots