Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voorproefje: de Sexy Boerinnen Kalender 2024 staat vol heerlijke plattelandsdames

Deze week is het weer zover: de lancering van de Boerinnen Kalender. En ook dit jaar hebben ze weer een paar fantastische vrouwen uit de hooiberg gevist.

Boerinnen Kalender

Waar we in 2022 nog regelmatig een stoet boze boeren op onze snelwegen zagen, lijkt 2023 een stuk rustiger te verlopen. Maar dat betekent niet dat de agrariërs geen zorgen hebben over hun toekomst. Nog steeds bestaat er onzekerheid, onder andere omdat er nieuwe verkiezingen op de agenda staan. En ondertussen hangen de stikstofplannen nog als donkere wolken boven de boerderij.

Genoeg redenen voor de boeren om het platteland juist in het zonnetje te zetten. Als een stukje positiviteit en verbinding, zeg maar. En hoe doe je dat beter dan met een aantal knettermooie vrouwen uit de provincie?

Sexy boerinnen 2024

"Wij zijn ons er heel goed van bewust dat we met sexy kalenders het verschil niet gaan maken", aldus Stef Bloo op de officiele website, "maar we proberen te verbinden en promoten de Nederlandse boeren overal waar we de kans krijgen."

Deze dames zie je normaal gesproken niet in 'bladen of beautyshows', want daar zijn ze 'te nuchter voor of simpelweg te gelukkig met hun leven op het platteland', zo valt er te lezen. Komende vrijdag 6 oktober verschijnt de nieuwste editie. Hieronder een voorproefje van de inhoud.

Tijdens de 'Fout & Stout Party Boeren & Boerinnen Kalender 2024' in Raalte onthult de organisatie alle modellen. Vanaf dat moment ploft de kalender waarschijnlijk in grote getale op een hoop deurmatten, om vervolgens opgehangen te worden in bedrijfskantines, toiletten, werkplaatsen, bij koffieautomaten of in hooischuren.

Entertainment
  • Boerinnen Kalender
  • Adobe Stock, Boerinnen Kalender