Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bibi Breijman: 'Ik val gewoon op slappe lullen'

Over smaak valt niet te twisten...

Bibi Breijman

Kijk, de ene vrouw valt op een stoere kerel met tattoo's in z'n nek, de ander gaat voor het gevoelige type en weer iemand anders glijdt van haar stoel van een gozer met een dikke bankrekening. Maar er zijn ook dames die iets hebben met... slappe lullen.

Bibi Breijman is zo'n vrouw. In eerste instantie werd de Zuid-Hollandse bekend onder de naam 'Kaboutertje' in het realityprogramma Oh Oh Cherso, maar inmiddels is ze 'de vriendin van Waylon'. Alleen is die functie niet zonder risico's, zo bleek enige tijd terug. Willem Bijkerk alias Waylon batste namelijk buiten de deur. Terwijl zij met een zwangere pens thuiszat. In een interview met Shownieuws gaat Bibi in op deze roerige periode. Aanleiding is een nieuw nummer met videoclip van de mediapersoonlijkheid.

'Keihard huilen'

"Ik ging door best wel een donkere tijd. Ik had net mijn bevalling achter de rug en toen kwam natuurlijk op straat te liggen dat Willem was vreemdgegaan. Dus dat is sowieso al een hele moeilijke struggle die je met elkaar moet doorstaan", legt Bibi uit. "En ja, dat was even heel zwaar, want het is heel confronterend om dat terug te horen. Je eigen pijn in een liedje. Dus ik moest daarna ook keihard huilen. En toen werd ik geknuffeld van alle kanten in de studio en toen was het van: pfffff."

'Een onwijs slappe lul'

Bibi gaat daarna in op de scheve schaats van Willem:

"Als zoiets gebeurt, denk je wel van: hallo, had je niet effe ergens anders je doorbloeding op gang kunnen krijgen of zo? Ja, nee, ja, dat is wel gewoon zo. En ja natuurlijk haat je iemand dan even heel erg, maar haat en liefde liggen echt heel dicht bij elkaar. Ik vond hem in het begin ook echt een onwijs slappe lul. Dus ja, ik val gewoon op slappe lullen."

Het stel is ondanks alle ophef en het vreemdgaan van de zanger nog steeds bij elkaar. Sterker: Bibi zegt dat hun relatie zelfs beter is geworden door alles wat er gebeurd is. Ze hebben volgens haar nu 'een veel sterkere basis' en zijn 'opener over bepaalde onzekerheden en fouten' die ze maken. Bibi: "En ja, dat heeft ons echt heel veel gebracht."

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst