Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Volgens Bibi werkt Waylons gereedschap weer 'als nooit tevoren!'

Over 'ups and downs' gesproken in een relatie...

Waylon

Ze zijn de afgelopen tijd vaak zat in het nieuws geweest: voormalig reality-sterretje en zangeres Bibi Breijman, en vriendlief Waylon. Maar dat was niet enkel op een positieve manier.

Via professionele roddeltante Yvonne Coldeweijer kwam naar buiten dat Willem Bijkerk alias Waylon een andere dame op z'n blokfluit liet spelen. Coldewijer lekte chatberichten en uit de datums bleek dat Waylons avontuurtje zich afspeelde op het moment dat Bibi zwanger was. Al snel biechtte de zanger zijn fouten op. "Ik ben een lul", postte hij op Instagram. Zijn fouten waren bovendien te wijten aan 'demonen' in zijn hoofd, aldus Bijkerk zelf.

Slappe lul

Later in het programma Boerderij Van Dorst vertelde Waylon dat een van die demonen een 'slappe lul' was. Of om in zijn eigen woorden te spreken: hij kwam erachter 'dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte'. Om die reden zocht hij spanning bij een andere vrouw. Ook in dat interview stak hij de hand in eigen boezem en noemde hij zichzelf een 'klootzak' en een 'tyfuslul'.

Bibi besloot echter bij hem te blijven. Het stel wilde aan de relatie werken, niet op de laatste plaats voor de kinderen. Maar dat heeft vooral Bibi bakken kritiek opgeleverd, zo onthult ze in een interview met VROUW Glossy van de Telegraaf. De zware periode heeft haar geleerd 'dat mensen heel heftig kunnen reageren als je bij je man blijft die is vreemdgegaan'.

Zelf stelt ze dat ze heel bewust niet in de slachtofferrol is gekropen. En dat vreemdgaan 'een momentopname' is. Liefde is volgens Bibi uiteindelijk belangrijker dan een keertje rollenbollen met iemand.

De boel werkt weer

Volgens de zangeres heeft Waylon ook wat geleerd van zijn scheve schaats, namelijk 'dat vooral mannen heel heftig kunnen reageren als je eerlijk durft te zijn over erectie-problemen'. De relatie lijkt inmiddels weer hersteld, maar geldt dat ook voor de 'python' van Waylon? Nou, die werkt weer, zegt Bibi. "Ja hoor, als nooit tevoren!"

Entertainment
  • VROUW Glossy, de Telegraaf
  • NL Beeld / Patrick van Emst