Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waylon: 'De rest kan lekker m'n grote zak opblazen'

Oké, Waylon.

Waylon

Roddels, juice, excuses en ga zo maar door. Deze zaken tekenden de afgelopen tijd zo'n beetje het leven van showbizz-koppel Waylon en Bibi. Op de rode loper van Verliefd op Bali werd het stel weer eens gevraagd naar alle roddels.

"Ik weet niet hoe het met de juice channels is", trapt Waylon af, waarna Bibi stelt dat de enige juice waar ze zich mee bezig houdt 'die van mijn kinderen is. En dat is aardbei-banaan. Meer niet'.

F*ck it

De mediapersoonlijkheid zegt vervolgens dat ze van de avond geniet. "En we genieten van elkaar", lacht ze. Als de verslaggever doorvraagt, haakt Waylon weer in. "Er is een hoop gebeurd, iedereen weet er het zijne van. En wij weten hoe het écht zit."

"Da's lekker toch", vervolgt hij. "Daarom staan we hier, en de rest kan lekker m'n grote zak opblazen. Heerlijk toch? Ja, f*ck it." Een (iets te harde) schaterlach van Bibi echoot over de rode loper na de opmerkingen van Waylon.

'Dit moet wel een keer gaan eindigen'

Via professionele roddeltante Yvonne Coldeweijer kwam een tijd terug naar buiten dat Willem Bijkerk alias Waylon een andere dame op z'n blokfluit liet spelen. Coldewijer lekte chatberichten en uit de datums bleek dat Waylons avontuurtje zich afspeelde op het moment dat Bibi zwanger was. Al snel biechtte de zanger zijn fouten op. "Ik ben een lul", postte hij op Instagram. Zijn fouten waren bovendien te wijten aan 'demonen' in zijn hoofd, aldus Bijkerk zelf. Later stelde hij dat hij 'm niet meer omhoog kon krijgen bij Bibi en daarom in de tuin van de buren had gegraasd.

Begin dit jaar werden er wederom geruchten de wereld ingeslingerd. Waylon zou weer vreemd zijn gegaan en wéér op het moment dat Bibi zwanger was. Het zou gaan om de juf van hun dochtertje. Het verhaal sloeg echter nergens op, aldus Bibi, omdat het om een date uit 2016 ging. Toen kenden Waylon en Breijman elkaar nog helemaal niet.

Bibi destijds in een statement op Instagram: "Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Maar dit moet wel een keer gaan eindigen. In al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug recht gehouden en het genegeerd. Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind en wordt de naam van onze dochter gebruikt."

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Arjo Frank