Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Website gelanceerd waar militairen 'UFO's' kunnen melden

Het Ministerie van Defensie in de Verenigde Staten heeft een website gelanceerd waar burgers informatie krijgen over de ontwikkeling rondom ufo’s.

UFO

Amerikaanse militairen kunnen op deze website onverklaarbare fenomenen die ze in de lucht hebben gezien melden. Al kunnen dit natuurlijk ook Chinese wensballonnen zijn. Of Darth Vader die een ruimtereisje maakt met zoon Luke. In ieder geval is de interesse in zogenaamde UAP’s sinds 2020 toegenomen. Dat schrijft NU.nl.

UAP staat voor Unidentified Aerial Phenomenon. Wanneer je dit begrip door Google Translate haalt is de letterlijke vertaling "ongeïdentificeerd luchtfenomeen." De interesse is bij de Amerikaanse overheid ontstaan nadat het Pentagon in 2020 een aantal video’s had vrijgegeven die door hun piloten was gemaakt. Kirk, Spock en McCoy hebben in ieder geval niet recentelijk een bezoekje aan de aarde gebracht en The Muppets zijn ook al sinds 1999 niet meer in 'space' geweest.

Op de beelden zijn echter wel objecten te zien die zich met hoge snelheid verplaatsen. Daar is tot nu toe nog geen verklaring voor. Ambtenaren en militairen kunnen op korte termijn ook eigen beelden delen wanneer ze een UFO denken te spotten. Vervolgens kunnen de beelden worden beoordeeld. Misschien spotten ze dan wel Elon Musk, die in z'n SpaceX-raket een kratje pils haalt. Alles is mogelijk in 2023.

De website zal alleen informatie, foto’s en video’s delen van opgeloste UAP-zaken. Verder zijn op de site links naar officiële rapporten, transcripties en persberichten te vinden rondom dit onderwerp.

Burgermeldingen

De burgers van de USA moeten hun UFO-beelden echter nog even achter de hand houden. Zij mogen het nog niet delen met de website. Wel is er het plan om dit te gaan doen. Wanneer is echter nog onduidelijk volgens een woordvoerder van het Pentagon.

Het leger heeft de afgelopen decennia honderden meldingen gehad van burgers die ervan overtuigd waren dat ze een UFO in de lucht hadden gezien, dat blijkt uit een rapport aan het congres. De meeste burgermeldingen blijken echter vals alarm. Vaak gaat het hier om menselijk handelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om drones of ballonnen. Er is echter ook een deel dat nog onverklaarbaar blijft. Tot nu toe worden de onverklaarbare beelden nog niet in verband gebracht met eventueel buitenaards leven.

Bizar