Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geen beste tijd voor Thijs Römer: 'Noor werd verleid tot vreemdgaan door Thijs'

Waar de acteur nog niet zo lang geleden zijn straf te horen kreeg wat betreft de zedendelicten met minderjarige meisjes. Komt nu ook nog eens naar buiten dat de acteur vreemd is gegaan met een influencer. Volgens de zogeheten 'juice kanalen' vaker dan één keer. De man van Noor, de mogelijke minnares van Thijs, bevestigt sowieso één keer. We kunnen wel stellen dat Thijs zich in een negatieve spiraal bevindt.

Thijs Römer

Er lijkt geen eind aan de ellende te komen voor de 45-jarige acteur. Waar zijn leven eerst fantastisch leek: leuke baan, mooie vrouw, goed contact met de moeder van z'n dochter en ga zo maar door. Dit is echter de afgelopen tijd totaal omgeslagen en is Thijs in een regelrechte nachtmerrie terecht gekomen. Eigen schuld misschien, maar een nachtmerrie is het zeker. Waar eerder minderjarige meisjes hem aanklaagden voor zedendelicten, lijkt meneer ook in zijn huwelijk met balletdanseres Igone de Jongh niet helemaal zuiver te zijn. Oei Thijs, oei.

Noor de Groot

Eerder bracht het blad Story al een verhaal over Thijs Römer die op bezoek zou zijn geweest bij ene Noor de Groot. Een influencer uit Amsterdam. Hij zou zijn auto een paar straten verderop hebben geparkeerd en vervolgens bij de influencer naar binnen zijn gegaan. Ook de 'juice kanalen' vingen wat 'tips' op over een mogelijke affaire tussen de twee. Vandaag kon Yvonne Coldeweijer ons uitleggen hoe het precies zit. Zij heeft namelijk contact gehad met de man van Noor, Sander Kleinenberg. Hij bevestigt aan de 'juice koningin' dat het klopt dat Noor eenmalig vreemd is gegaan met de acteur.

Yvonne zelf denkt te weten dat het vaker is gebeurd, maar volgens Coldeweijer wil de man van de minnares hier niets van weten.

Pispaal Thijs

Sander, de man van Noor, geeft Thijs de schuld van de gebeurtenis. In een gesprek met Yvonne noemt Kleinenberg hem "ziek" en daarnaast gelooft hij er heilig in dat Römer de schuldige is in dit hele verhaal. Hij zou de influencer hebben verleid in een hotel in Limburg.

Het getrouwde stel heeft er dan ook voor gekozen om allebei Thijs Römer te ontvolgen op Instagram. Ja, dat wordt door velen tegenwoordig gezien als een enorm statement. Iemand ontvolgen. En het blijft niet bij deze heftige gebeurtenis. Ook zou er beeldmateriaal van de Kleinenberg-bruiloft zijn verwijderd. Thijs is degene geweest die het stel twee jaar geleden heeft getrouwd. Römer werd immers gezien als een goede vriend van de familie Kleinenberg. Hij was dus ook zeker te zien op de foto's en filmpjes van de mooie dag. Pijnlijk.

Slachtoffer Nena

Noor lijkt zich zeker bezig te houden met de zedendelicten van Römer. Zo meldt Nena, één van de slachtoffers, dat Noor de Groot vanaf dag één het account van het meisje in de gaten heeft gehouden. Op het Instagram-account van Yvonne is te zien dat Noor inderdaad de Instagram-story van het slachtoffer bekijkt. Ondanks de verdenkingen heeft dat de influencer er niet van weerhouden om met hem tussen de lakens te springen.

Er is nog geen reactie van Thijs of zijn huidige vrouw Igone de Jongh. Of die komt, is dan ook nog maar de vraag. Het stel houdt zich vooral stil de afgelopen periode. Wat wel zeker is, is dat het er wederom slecht uitziet voor de acteur.

Entertainment
  • Story, Life of Yvonne
  • NL Beeld / Patrick van Emst