Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicolette Kluijver werkt zich in het zweet (in bikini)

Nicolette Kluijver kennen we natuurlijk als het gezicht van Expeditie Robinson. De kandidaten op het eiland werken zich in het zweet, in zwembroek en bikini. Deze zomer doet Nicolette dat zelf.

Nicolette Kluijver

Op Instagram deelt Kluijver beelden dat ze samen met een vriendin aan het suppen is op Bonaire. Ze maken een oversteek die 2,5 uur duurt. Nicolette draagt bij de activiteit een strakke bikini.

De presentatrice lijkt graag op de Antillen te komen. Zo bracht ze ook in juni al een bezoekje aan Bonaire. Hier zien we dat Nicolette een echte strandganger is. Ook hier is het gezicht van Expeditie Robinson weer in bikini te bewonderen.

Kluijver komt niet alleen voor vakanties op het zonnige eiland. Ook is ze hier te vinden met een hart voor de goede zaak. Zo ruimt ze samen met andere mensen voor haar Beach Clean Up project het strand op. Een zeer goed initiatief van de blondine. Niet alleen omdat Nicolette dan weer bikinifoto’s kan maken op het strand, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen.

In september wordt de presentatrice alweer 39 jaar. Vorig jaar trakteerde ze haar volgers op een bikini-foto op haar verjaardag. Wat ons betreft, mag ze komende verjaardag weer trakteren. Overigens, ook wanneer Kluijver niet jarig is, zijn de plaatjes van harte welkom.

Nicolette bewijst met haar liefdadigheid dat ze zowel van binnen als van buiten een mooi mens is. Dat ze al tegen de veertig loopt, zou je dan ook niet zeggen. Wij wachten in ieder geval met smart op haar volgende verjaardagstraktatie.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst