Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes is openhartig over relatie met Lil' Kleine: 'Dan denk ik dat ik weer in de zeik word genomen'

Het gaat een stuk beter met Jaimie Vaes. Dat vertelde de ex van Lil’ Kleine (Jorik Scholten) in gesprek met YouTuber Robbert Rodenburg.

Jaimie Vaes en Lil' kleine

In de online serie Open Casa vertelt Vaes openhartig over haar liefdesleven. Ze vertelt dat het beter gaat met haar. "Het gaat oprecht goed" vertelt ze in gesprek met Rodenburg. "Het is niet meer het gesprek van de dag. Het leeft ook bij mij gelukkig niet dagelijks. Tijd heelt oprecht alle wonden."

Vaes en Kleine kwamen in het nieuws door uitgelekte beelden waarop te zien is dat Jaimie wordt mishandeld door de rapper. Nadat deze beelden op social media verschenen deed Vaes aangifte van mishandeling. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar de artiest loopt nog.

Verder vertelt Jaimie over de huidige verstandhouding met haar ex. Die is inmiddels ietsjes beter. "Het vaarwater is op bepaalde dagen beter. We hebben natuurlijk ook Lío." Het vierjarige zoontje van Vaes en Scholten.

Trauma

Kort nadat het uit was had Jaimie alweer een nieuwe relatie. Na een korte pauze, zijn ze nu weer helemaal gelukkig samen. Ze vertelt dat de nieuwe relatie eerder te snel kwam: "Ik keerde helemaal om. Ik werd egoïstischer, wat ook niet gek is als je kijkt naar mijn vorige relatie." laat Jaimie weten. "Als je nog niet geheeld bent vanuit jezelf, merk je toch dat je naar oude patronen valt."

De relatie met de rapper heeft dan ook sporen achtergelaten bij Jaimie. Zo heeft ze moeite om haar nieuwe partner te vertrouwen. "Dat is denk ik een stukje trauma." vertelt ze openhartig. "Dan denk ik dat ik weer in de zeik word genomen, terwijl het echt niet exact hetzelfde is. Maar ik schiet dan gelijk in het verweer. Dat triggert direct iets in mij", besluit ze.

Entertainment
  • Open Casa, Nu.nl
  • NL Beeld / Arjo Frank