Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Noa Vahle sneert naar vriend Jutta Leerdam: 'Dan ben je er écht in gaan geloven'

Noa Vahle is geen fan van Jutta Leerdam en haar Amerikaanse vriend Jake Paul. Dat vertelde de sportverslaggeefster maandagavond aan de bar bij Hélène Hendriks.

Noa Vahle

In de uitzending van De Oranjezomer komt Jutta Leerdam ter sprake aan tafel. Ook wordt haar relatie met bokser Jake Paul besproken. Noa geeft aan dat ze de situatie rondom Leerdam en Paul verschrikkelijk vindt: "We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter."

Ook neemt de Vahle de bokscarrière van Jake Paul niet serieus: "Dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik." Noa is dan ook niet onder de indruk van de wedstrijden die Jake tot nu toe heeft gespeeld: "Als je kijkt naar echt de sport, het boksen: hij heeft acht partijen gedaan en één keer tegen een echte bokser gevochten en die heeft hij verloren."

Tank

Daarnaast vindt de sportverslaggeefster dat Jake Paul wel overdrijft met zijn acties, bijvoorbeeld toen hij in een Instagram-post op een tank kwam aanrijden: "Dan ben je er écht in gaan geloven, zou Wim Kieft dan zeggen."

Tafelgenoot Rutger Castricum kan echter wel genieten van de relatie van Jake en Jutta. Hij kan het hele mediacircus rondom het stel dan ook wel waarderen: "Ja, dat vind ik leuk. Ik geniet hier ontzettend van", vertelt hij. "Ik heb ook de documentaire op Netflix zitten kijken en ik vind het te gek dat hij van een YouTube-grappenmaker een 'professioneel' bokser is geworden."

Daarnaast waardeert hij de actie met de tank juist wel: "Echt een entertainer. Aankomen op zo'n tank en het doen met Jutta Leerdam!", aldus Rutger.

Entertainment
  • De Oranjezomer
  • NL Beeld
  • Instagram