Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jake Paul slaat alles

Hij heeft een grote muil, hij gedraagt zich op zijn YouTube-kanaal hondsbrutaal en asociaal, hij wordt door twee vrouwen beschuldigd van aanranding én hij pronkt nog meer met zijn geld dan uberpatser Peter Gillis. Eigenlijk is er niks leuk aan bokser Jake Paul (26). Behalve natuurlijk zijn vriendin, schaatster Jutta Leerdam.

Jake Paul

In het American Airlines Center in Dallas stapt komende zaterdag 5 augustus de man met de grootste waffel van heel YouTube de ring in met zijn achtste tegenstander als profbokser, de Amerikaan Nate Diaz. De uitgelezen persoon om Jake Paul niet alleen een flink blauw oog te slaan, maar ook een scheve neus. En een gebroken kaak. De 38-jarige vechtsporter Diaz, die weliswaar voor het eerst in zijn leven is gestrikt voor een klassieke bokswedstrijd, maakte furore als kooivechter in het Mixed Martial Arts (MMA) en werd een grote ster toen hij in 2016 als eerste vechter in de Ultimate Fighting Championship (UFC) niemand minder dan Conor McGregor wist te verslaan.

Voor de fijnproevers onder ons, die hopen op een pak slaag voor Paul, gloort er dus een aantrekkelijk gevecht. Maar wat zijn confrontatie met Diaz minstens zo interessant maakt, is dat het zijn eerste bokspartij wordt sinds zijn relatie met onze eigen Jutta Leerdam. Voor het eerst sinds de Hollandse schaatsbabe tot over haar oren verliefd is op de controversiële YouTuber, moet zij lijdzaam toezien hoe iemand anders met grof geweld de ene na de andere stoot op de kin van haar vriend plant. Bovendien maakt ze deze weken waarschijnlijk óók voor het eerst kennis met de grote bek van haar schatje.

Ongetwijfeld fluisterde Paul de afgelopen maanden regelmatig allerlei romantische, lieve woordjes in haar oren, maar hoe meer het gevecht nadert, hoe vaker hij zijn beruchte trashtalk zal demonstreren. Zoals de zinnen die hij onlangs, in aanloop naar zijn gevecht met Diaz, deelde met zijn 23 miljoen volgers op Instagram: “Op 5 augustus gedenken we Nathaniel Diaz op zijn begrafenis. Daarna sturen we hem in een doodskist terug naar UFC. Bij de dienst wordt er gezorgd voor hapjes. De dresscode is zwart,” schreef hij. Zulke dingen hoorden we haar ex Koen Verweij nooit zeggen wanneer hij tegen Kjeld Nuis moest schaatsen.

Tortelduifjes Jutta & Jake

Afgelopen maart kwam de wereld van alle Nederlandse vrijgezelle mannen abrupt tot stilstand. Jutta Leerdam, de meest begeerde single van Thialf en omstreken, zou het verdacht gezellig hebben met iemand. Met Jake Paul. In eerste instantie lijkt de affaire tussen de topschaatser en de Amerikaanse YouTuber nog niet veel meer voor te stellen dan een simpele vakantieliefde. Jutta heeft een topseizoen achter de rug en lijkt tijdens haar vakantie in Miami vooral eens flink de bloemetjes buiten te zetten.

De nieuwe Panorama ligt nu in de winkel en is hier te bestellen.

Beelden waarop zij niet van de Amerikaanse spierbundel af kan blijven, vinden al snel hun weg op social media. Maar na dagen van speculaties, waarbij zelfs de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ over haar liefdesleven bericht, maakt de blondine met enkele intieme kiekjes op Instagram een definitief einde aan de hoop van alle vrijgezelle mannen: Jake Paul en zij hebben officieel een relatie. “That’s it,” schrijft ze bij de beelden waar de vonken vanaf spatten. Ook Paul laat van zich horen. Hij schrijft: “I’m Dutch now.” Ook plaatst hij een reactie bij Jutta’s bericht, waarmee hij aantoont dat hij zelfs al een woordje Nederlands spreekt. “IJskoningin,” schrijft hij.

Benieuwd naar de rest van het artikel? Bekijk 'm in de nieuwste Panorama of check het via Blendle.

Sport
  • ANP, AFP, Pro Shots, Mike Roach, Instagram