Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: Een afscheidsbrief van Saskia

Elke week vertelde escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Met deze laatste bijdrage neemt ze afscheid van haar lezers. “Deze column heeft me veel gebracht. Naast de leuke gesprekken en het lachen heb ik er ook met klanten veel plezier om gehad.”

Saskia

Lieve lezers van Panorama,

Dit was het dan weer. Mijn laatste column voor dit blad. Wat heb ik er van genoten om mijn avonturen met jullie te delen het afgelopen jaar. Ik hoop jullie ook!

Elke week belde ik met Bianca en vertelde haar over wat ik meegemaakt had tijdens mijn werk. Over fitties met de vrouwen onderling of gedoe met klanten die duizend vragen stellen en nooit een afspraak boeken of moeilijk doen over een aftands koelkastdeurtje dat volgens hen 150 euro moet kosten.

Soms draaide haar maag bijna om. Bijvoorbeeld als ik vertelde over een man die door een enorme siliconen onderarm genomen wilde worden en de stukjes poep die er nog aan zaten toen het klaar was. Of als het ging over mannen over wie ik heen moest plassen of die anaal gelikt wilde worden terwijl ze ongeschoren onder gewoon niet schoon waren.

Ze griezelde van mijn verhalen over mannen met een heel vies huis, lakens die nooit verschoond werden of klanten die zichzelf slecht verzorgde en die ik eerst onder de douche moest zetten of alleen met heel veel olie op hun penis überhaupt wilde aanraken.

De man die alleen zijn tong nog kon bewegen, was ook heel bijzonder. Hij wilde per se dat ik op hem kwam zitten

We raakten ook weleens ontroerd, bijvoorbeeld als ik vertelde over de maagden met wie ik afspreek. Leuke, vlotte jongens die door omstandigheden maar niet aan een vrouw kunnen komen en die heel veel plezier hebben aan een date met mij, waarin we soms niet verdergaan dan alleen maar zoenen en een beetje strelen.

Ook de klant met een handicap die tijdens een trio op een eenpersoonsbed helemaal ging flippen toen hij een sneetje in zijn vinger bleek te hebben waar een enkele druppel bloed uit kwam, maakte indruk. En de man die alleen zijn tong nog kon bewegen, was ook heel bijzonder. Hij wilde per se dat ik op hem kwam zitten zodat hij me kon beffen, wat ik weigerde omdat ik bang was hem te vermoorden. Daar heb ik nog steeds geen spijt van.

Maar meestal moesten we lachen aan de telefoon. Over de directeur van een basisschool die zo’n enorme monsterpiemel had dat mijn dames er helemaal nerveus van werden. En hijzelf ook, bleek toen hij ons allemaal tegelijk geboekt had en zijn enorme gevaarte niet omhoog kon krijgen. Zijn ultieme fantasie pakte anders uit dan gedacht. Dat gold denk ik ook voor de man die in een lakjurk de deur opendeed en die ’m door de hitte en het zweet nauwelijks opgestroopt kreeg toen hij uiteindelijk wilde neuken.

We gierden het uit toen ik vertelde over die keer dat een dame van mij aankwam bij een date en de halve familie van de klant met de neus tegen het woonkamerraam aangedrukt bleek te staan. En toen ik het had over de hond van een klant die mijn dure, leren jack in duizend stukken gescheurd had terwijl wij boven lagen te seksen.

Ik maak nogal wat mee tijdens mijn werk en Bianca schreef het mooi op. Deze keer wil ik graag afsluiten met een laatste woord van mijzelf. Een jaar geleden stond ik aan het begin van iets moois. Toen de column in Panorama van start ging. Ik was te zien in Nachtdieren (van Raven van Dorst) en te lezen in een aantal bladen. Ik ben ook begonnen met Insta, YouTube en TikTok, waar ik steeds groter word en waar jij me als lezer dus ook kan blijven volgen na vandaag.

Deze column heeft me veel gebracht. Naast de leuke gesprekken en het lachen heb ik er ook met klanten veel plezier om gehad. Sommigen dachten zichzelf in zo’n beetje elke column te herkennen en anderen herkenden zichzelf niet, wat misschien maar goed was ook.

De Panorama liet prachtige foto’s van me maken door verschillende fotografen. Ik heb ze allemaal bewaard en ben er echt trots op. Het is een mooi naslagwerk voor wanneer ik later groot ben.

Ik heb zoveel positieve reacties gehad van Panorama-lezers. Sommigen werden zelfs klant. Dankjewel Panorama. Bianca bedankt voor je geloof in mij, hopelijk gaan we nog veel meer mooie dingen maken. Maar vooral bedank ik natuurlijk mijn leuke klanten: door jullie kan ik dit werk doen en deze verhalen vertellen. Bedankt voor het vertrouwen in Deepest Secrets. Ik hoop jullie nog vaak te zien. Jullie kunnen me vinden op TikTok, Instagram en YouTube, maar natuurlijk ben ik ook live te boeken. Neem maar contact op met mijn planner voor een afspraak. Hopelijk tot snel!

Lieve groetjes, Saskia

Lifestyle
  • Maarten Albrecht