Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wielrenster Puck Moonen showt haar bloedfitte bikinilijf: 'Groot fan van dit weer'

Het recept voor een retestrak lichaam? Trappen totdat je tong op tenen hangt.

Puck Moonen

Dat Puck Moonen een bekende wielrenster is, heeft ze niet enkel te danken aan haar fietscarrière. Sterker nog, zo heel veel succes heeft de Brabantse eigenlijk niet gehad op de tweewieler. Ze viel zelfs relatief vaak uit tijdens wedstrijden.

Maar ondanks alle sportieve tegenslagen sleepte ze in 2017 tóch een prijs binnen. Nee, niet de Amstel Gold Race. En ook niet Luik-Bastenaken-Luik of de Ronde van Vlaanderen. Puck werd in dat jaar verkozen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland.

Het is dan ook niet gek dat Moonen naast het wielrennen een behoorlijk succesvolle carrière als influencer heeft opgebouwd. Sponsordealtje hier, trainingsvideo daar, kattenfoto zus, bikiniplaatje zo. Je kent het wel. Puck snapt dus hoe het werkt en heeft inmiddels een horde van meer dan 725.000 volgers opgebouwd. Mensen die stuk voor stuk kunnen loeren naar foto's zoals onderstaand exemplaar, die de 27-jarige wielrenster enkele dagen geleden postte.

Of deze:

Of wat te denken van deze:

Serieuze poging

Is de top van de wielersport inmiddels een gepasseerd station voor Moonen? De Brabantse schoonheid is 27 jaar en lijkt vooral geld binnen te harken met haar werk als influencer. Toch heeft ze niet lang geleden haar wielercarrière opnieuw leven ingeblazen door bij GRC Jan van Arckel te tekenen.

Moonen een tijd terug op Wielerverhaal.com: "Ik heb nu wel de motivatie om wat te maken van mijn carrière en in de juiste flow te geraken."

Het is haar van harte gegund, zolang ze af en toe maar wat foto's op Instagram knalt.

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst