Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Isabella Opdam (links) showt zichzelf graag in bikini

Isabella heeft in 2022 meegedaan aan het liefdesprogramma 'De Bachelor' met als bachelor StukTV Thomas van der Vlught. Sindsdien weet mevrouw haar volgers maar al te goed te vermaken in bikini en lingerie.

Isabella Opdam

Ze ging er dan in 2022 niet vandoor met Thomas, maar ze heeft heel wat andere mensen aan het avontuur in Mexico overgehouden. Op Instagram heeft Isabella 32,6 duizend volgers te pakken en showt aan al deze mensen haar schoonheid, en ja, ook zeker in bikini.

Eigen hoeden merk

Isabella is lang niet alleen goed in bloedmooi zijn, nee, ze heeft ook een eigen onderneming. Ze ontwerpt en maakt namelijk zelf hoeden. Blijkbaar een heel dikke trend tegenwoordig, waar mevrouw dus slim op in heeft gespeeld. Daarnaast weet ze haar bereik in te zetten voor slimme samenwerkingen, die dan weer foto's in lingerie opleveren. Heerlijk. Dat soort samenwerkingen behoren tot onze favorieten.

Vakantie

Wanneer Isabella op vakantie is, kunnen we wachten op een heerlijke bikinifoto van haar. Dat zijn dan ook onze favoriete momenten, Isabella op vakantie. Teleur stelt ze ons nooit en met haar verleden als model, weet ze precies hoe ze onze aandacht moet trekken.

We zijn overigens niet de enige waarbij de schoonheid van Isabella is opgevallen. In 2019 stond ze al in de FHM500 op plek 215.

Wij snappen het absoluut niet dat Thomas van StukTV deze schoonheid aan zich voorbij heeft laten gaan. Wat we wel weten is dat we enorm uitkijken naar deze zomer met Isabella Opdam in bikini.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / _Arjo Frank