Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Feyenoord is kampioen en wij trakteren jullie op een aantal spelersvrouwen

Feyenoord is sinds gisteren officieel de landskampioen van het voetbalseizoen 2022 - 2023. En geloof ons, zelfs als je niet blij bent met het kampioenschap van Feyenoord, wil je dit zien.

Feyenoord

Ook de Feyenoordspelers hebben de mooiste vrouwen aan de haak weten te slaan. Wij zetten er een aantal voor jullie op een rij met natuurlijk een mooi plaatje erbij.

Dayenne Huipen

Dayenne is de vriendin van de keeper van Feyenoord, Justin Bijlow. Het stel heeft een dochtertje, Dahlia. Dayenne is niet verlegen om op de foto te gaan, ze is namelijk werkzaam als model bij verschillende bureaus. De beeldschone keepersvrouw weet ons met haar ervaring vaak te trakteren op een mooi plaatje.

Noor Omrani

Noor is zelf ook een bekende topsporter. Zij speelt namelijk in het oranje hockeyteam en bij de hockeyclub Den Bosch. Ook zij heeft een Feyenoorder aan de haak weten te slaan, namelijk Marcus Pedersen. Het sportieve stel is zo'n twee jaar samen. Onlanks was Noor nog te zien in het programma De Verraders op RTL. Noor is een zeer knappe verschijning, dus Marcus, goed voor elkaar.

Tess Sarah

De spits van de Rotterdamse club, Danilo Pereira, heeft het ook goed voor elkaar. Met zijn Tess Sarah. Ook deze voetbalvrouw weet wat mannen willen zien en trakteert ons vaak genoeg op een leuk plaatje via haar Instagram.

Fer Serrano

Over deze échte voetbalvrouw is laatst door Panorama een sportcolumn geschreven. Zij is niet van de glamour, nee zij gaat gewoon in de trein of op de fiets om haar spits Santiago Giménez aan te moedigen. Ze wist zelfs met een Feyenoord shirt aan de Arena binnen te komen. Top wijf en knap ook nog. Wij zijn fan.

Met Fer sluiten we dan ook het rijtje af. Maar het mag wel duidelijk zijn dat die schaal niet het mooiste is wat de spelers hebben. En dan is dit nog maar een deel van de vrouwen van het hele team. Geluksvogels, die landskampioenen uit Rotterdam.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots