Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pamela (55) in bikini is ook in 2023 nog een lust voor het oog

Menig man droomt er nog van kramp te krijgen voor de kust van Malibu, midden in de jaren negentig. Om dan natuurlijk gered worden door, u raadt het al: Pamela Anderson!

Pamela Anderson

In 1992, twee jaar nadat de blondine als playmate van de maand in Playboy stond, maakte Pamela haar debuut als beachbabe in Baywatch. In de jaren erna groeide ze rap uit tot de belichaming van zon, zee, strand en... strakke badpakken!

Vooral haar prominente voorgevel, perfecte Hollywood-gezichtje en lange blonde lokken deden het goed bij de mannelijke kijkers. Zó goed zelfs, dat Anderson in no time de muren sierde in tienduizenden mancaves, slaapkamers en kantoorruimtes. En Baywatch? Een daverend succes in tal van landen. En dat meer dan tien jaar lang.

Pamela in 2023

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes, een seksvideo, een rits aan bioscoopfilms en vijf huwelijken verder, en Pamela is er nog steeds. Sterker, ze houdt zich prima staande tussen al het halfblote Instagram-geweld van de nieuwe generatie seksbommen. Vaak post Anderson foto's waarop ze volledig gekleed is, zoals je dat vaker ziet bij 55-jarige vrouwen. Maar soms trekt ze haar kloffie uit om à la Baywatch in het zand te rollebollen.

In een witte bikini en geel badpak bewijst Pamela dat ze ook anno 2023 niet misstaat op een warm strandje. Met de foto's promoot de sexy vijftiger een bikinilijn, die ze gestart is met badmodemerk Frankies Bikinis. Voor Pamela dus duidelijk een publiciteitsstunt, voor ons een moment van pure nostalgie en warme gevoelens voor de wulpse 'C.J. Parker'.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress