Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pamela Anderson onthult: 'Ik probeerde mijn babysitter te vermoorden'

Een bizar verhaal van de inmiddels 55-jarige Pamela.

Pamela

Eind van de maand komt de Netflix-documentaire 'Pamela, a love story' uit. In de serie over het leven van 's werelds bekendste blonde stoot schijnt Anderson behoorlijk openhartig te zijn.

Het bizarre babysitter-verhaal dat nu naar buiten is gekomen, is daar slechts een voorproefje van.

Jarenlang seksueel misbruikt

Pamela heeft namelijk geprobeerd haar babysitter om het leven te brengen, schrijft de New York Post. De niet bij naam genoemde oppas zou haar jarenlang seksueel misbruikt hebben. De actrice was pas acht jaar oud toen dat begon.

In de drie à vier jaar dat het misbruik zou hebben plaatsgevonden, zei ze er helemaal niks over tegen haar ouders, onthult Pamela in de documentaire. Ze hield haar mond dicht omdat ze bang was dat haar broer anders ook slachtoffer zou worden. De vrouwelijke babysitter zou bovendien tegen haar gezegd hebben dat "ze haar mond dicht moest houden".

'Ik probeerde haar in haar hart te steken'

Uiteindelijk drijft het vermeende misbruik de jonge Pamela zelfs tot een moordpoging, zegt ze. "Ik probeerde haar te vermoorden", aldus de actrice. "Ik probeerde haar in haar hart te steken met een scherp geslepen zuurstok."

Deze poging mislukt, maar Anderson wenst haar oppas wel dood de dood toe. Iets dat ze ook hardop uitspreekt tegen de vrouw die haar jarenlang zou hebben misbruikt.

Volgens het voormalige Playboy-model kwam haar oppas een dag na de steekpartij om bij een auto-ongeluk. Toeval natuurlijk, ondanks dat Anderson er zelf jarenlang van overtuigd was dat zij persoonlijk verantwoordelijk was voor de dood van haar kwelgeest.

Pamela: "Ik dacht dat ik haar had vermoord met mijn magische geest. Maar ik kon het tegen niemand zeggen. Ik wist zeker dat ik het gedaan had. Dat ik haar had vermoord door haar dood te wensen. Dat heb ik als kind jarenlang met me meegedragen."

Helaas voor Pamela was dat niet de enige keer dat ze te maken kreeg met seksueel misbruik. Volgens de blondine werd ze enkele jaren later verkracht door haar 25-jarige buurjongen. De actrice was toen 12 jaar oud. "Het voelde destijds alsof het mijn schuld was."

De Pamela-docu is vanaf eind deze maand te zien op Netflix.

Bizar
  • New York Post
  • Bruno / Brunopress.nl