Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vuurwapens gevonden in woning Jetro Willems

Er is maandagochtend een inval gedaan in een woning van FC Groningen-speler Jetro Willems, in Barendrecht. Tijdens deze inval zijn er twee vuurwapens gevonden. Willems zelf was niet aanwezig in de woning.

Jetro Willems

Het is nog maar de vraag of de voetballer überhaupt nog op het adres woont. Willems speelt immers 252 km verderop in Groningen. Wel staat zijn BV Jetro Willems Clothing nog op dit adres.

In de woning waren twee personen aanwezig, een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar. Aanwezige agenten hebben de mannen aangehouden en de vuurwapens in beslag genomen.

Volgens de politie Rotterdam loopt het onderzoek nog.

Voetbalgeschiedenis

Willems begon in 2010 bij de voetbalclub Sparta. Korte tijd daarna speelde hij bij PSV en in 2012 maakte hij zijn debuut in het Nederlands elftal. Ook in het buitenland is Willems een bekende speler, zo speelde hij bij Frankfurt en Newcastle. Hier liep hij nog een zware knieblessure op.

FC Groningen

Vandaag de dag speelt Willems zijn thuiswedstrijden in Groningen. Daar bemoeide Willems zich laatst nog met een ‘ruzie’ in het stadion, waarbij hij een klap in het gezicht kreeg. Hiervan heeft Jetro aangifte gedaan. Het was de zoveelste klap voor FC Groningen, de club staat tenslotte op degradatie.

UPDATE: op dinsdagmiddag heeft Willems een reactie gegeven. "Het is heel vervelend dat mijn naam wordt gelinkt aan criminele activiteiten", aldus de voetballer tegen ANP. Hij geeft daarnaast aan geen enkele betrokkenheid te hebben in deze zaak.

Uit een interview met Dagblad van het Noorden: "Ik weet ook niet precies hoe het zit. Nog steeds niet. Ik verhuur die woning in Barendrecht". Willems geeft aan de politie nog niet te hebben gesproken, maar zegt via een Telegraaf-journalist kennis te hebben genomen van de inval.

De voetballer trainde dinsdag gewoon mee met de selectie van FC Groningen.

Misdaad
  • Dagblad van het Noorden, Barendrechts Dagblad, ANP
  • NL Beeld / Proshots