Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Soundos ruziet met VI-mannen: 'Niet alleen ik vind mezelf heel erg leuk sukkel'

VI is geen fan van Soundos. En andersom is dat ook zo.

Soundos

Actrice, presentatrice en cabaretière Soundos El Ahmadi heeft ongetwijfeld wat fans, maar die zitten doorgaans niet aan tafel bij Vandaag Inside. De Nederlands-Marokkaanse passeert vaker de revue, maar zelden in positieve zin. Onder anderen Johan Derksen kan nog niet eens een beetje glimlachen om Soundos. Noch tijdens haar optredens aan talkshowtafels, noch tijdens een show, aldus de Snor.

Vorige week kwam de comédienne wederom ter sprake. Raymond mens, vaste gast bij VI, had met haar aan tafel gezeten bij Sophie & Jeroen. En dat ging niet helemaal lekker, volgens Wilfred Genee.

'Wil vooral zichzelf horen'

"Met Soundos El Ahmadi had je het ook niet zo gezellig toch, had ik de indruk?" vraagt de presentator. "Nee, dat viel ook zwaar tegen", antwoordt Mens lachend. "Nou moet ik wel zeggen: zij zat daar aan tafel als, ik geloof als tafeldame. Ja, dan mag je wat mij betreft ook, als ik iets vertel, zeggen van: dat vind ik onzin (...). En daar reageer ik dan op. Dus dat vond ik niet zo erg."

Kortom, Mens is nog vrij diplomatiek in zijn antwoord. Datzelfde kun je echter niet van Derksen zeggen; die zaagt de cabaretière bij de enkels af en zegt dat ze 'totaal niet leuk' is. Gijp haakt in en stelt dat Soundos zichzelf in ieder geval wel hilarisch vindt. Derksen baseert zijn mening niet alleen op Soundos' tv-optredens, hij heeft een keer een show van haar bezocht. Dat was geen succes.

Raymond Mens komt nog terug op zijn ervaring bij Sophie & Jeroen. "Als je mij een vraag stelt, ben je dan benieuwd naar het antwoord, of wil je vooral jezelf horen. En zij wilde vooral zichzelf horen, denk ik."

Genee toont vervolgens nog een fragmentje waarin Soundos haar tafelgenoot niet laat uitpraten en vooral zelf een punt wil maken. "Daar zou ik ook bang voor worden, voor die", reageert Derksen. Mens: "Als mensen zoveel ratelen, kun je ze beter uit laten ratelen."

Tot slot besluiten de VI-mannen dat Soundos, los van houding aan talkshowtafels en haar gebrek aan humor, wel aardig is. En dat ze voor de schermen dezelfde mening toebedeeld is als achter de schermen.

Soundos reageert

Op Instagram deelt Soundos het fragment van VI. "Ben vaak bij VI geweest zonder fysiek aanwezig te zijn", schrijft ze, gevolgd door enkele lach-emoji's.

Hoewel ze er luchtig over probeert te komen, raakt de kritiek haar ogenschijnlijk wel, want in de opmerkingen haalt ze uit naar René.

"Van de Gijp die zegt dat ik mezelf heel erg leuk vind", aldus Soundos. "Stel je voor dat een vrouw van zichzelf houdt 😂. Plus ik heb met 1 show bijna 60000 kaarten verkocht dus niet alleen IK VIND MEZELF HEEL ERG LEUK SUKKEL."

Zien we Soundos binnenkort aan de VI-tafel verschijnen? Niet dat de comédienne daar vrienden zal maken, maar het levert ongetwijfeld wel interessante tv op.

Entertainment
  • VI
  • NL Beeld / Arjo Frank