doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Einde seizoen voor Willems bij Newcastle

NEWCASTLE (ANP) - Jetro Willems kan dit seizoen niet meer in actie komen voor Newcastle United. De 25-jarige linksback heeft een kruisband in zijn linkerknie afgescheurd, zei trainer Steve Bruce maandag op een persconferentie. "Het is wat we al vreesden. Hij is een erg betrouwbare speler voor ons geweest en we zullen hem missen", aldus Bruce. "We wensen hem een spoedig herstel."
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Voormalig PSV'er en 22-voudig international Willems moest zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Chelsea al na twaalf minuten per brancard van het veld worden gedragen. De verdediger kwam na een luchtduel verkeerd terecht en bleef kermend van de pijn liggen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

"We hebben naar de herhaling gekeken en dan zie je meteen dat het afschuwelijk is. We hopen dat hij de banden verrekt heeft, maar ik ben bang dat het veel erger is", zei Bruce kort na de wedstrijd al.

Newcastle huurt Willems, die in Engeland weer was uitgegroeid tot een vaste waarde, voor één seizoen van Eintracht Frankfurt. Daarvoor speelde hij voor PSV en Sparta.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws