Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foutje? Peter Gillis zijn 'pikante' Netflix-naam te zien in realityshow

En nee, deze verwacht je niet. Of wel? 

Peter Gillis

Peter Gillis zit in een aflevering van zijn eigen reallifesoap Familie Gillis: Massa is Kassa lekker op de bank Netflix te kijken. Wanneer de film of serie is afgelopen, komen er 'nieuwe releases' voor de vakantieparkbaas in beeld. Waarbij vermeld wordt: 'Verderkijken voor ...'

De naam die dan in beeld verschijnt is niet 'Peter Gillis', 'Vakantieparkbaas', 'SBS-ster', 'Kookboek-schrijver' of 'ex van Nicolleke'. Nee, de beste man noemt zichzelf op de streamingdienst 'Anussnuffelaar'.

Waar Peter de naam aan te danken heeft, weten we natuurlijk niet zeker, maar je zou het wellicht wel kunnen raden. Zit de beste kerel af en toe flink te snuffelen tussen de billen van Nicol 2.0: Wendy van Hout? We zullen het nooit zeker weten en dat is misschien maar beter ook.

Wat de namen van de andere familieleden zijn, is onbekend, maar we gokken dat iedereen een bijpassend naampje heeft gekregen. Gewoon 'Mark' zou naast 'Anussnuffelaar' in ieder geval behoorlijk saai staan.

Vakantieparken

Onlangs kwam Gillis nog in het nieuws met de mededeling dat hij afstand doet van alle vakantieparken in Nederland. Hij zou dit doen in het belang van zijn medewerkers en de gasten van de Oostappen-parken. Peter kwam in het verleden meerdere malen negatief in het nieuws. Niet alleen over zijn vorige relatie met Nicol Kremers, maar ook door zaken op verschillende locaties van de Oostappen vakantieparken. Zo moest de SBS-ster voor de rechter verschijnen en werden er vergunningen ingetrokken.

Voor Peter een moeilijke beslissing om de stekker uit de Nederlandse parken te trekken. "Voor mij is het belangrijkste dat medewerkers op mijn parken en het hoofdkantoor kunnen blijven werken en de loyale gasten terug kunnen blijven komen voor een betaalbare vakantie. Met pijn in het hart draag ik de exploitatie over. Sinds de start in 1986 zijn we altijd voor 100% bezig geweest om te werken aan het vakantieplezier van vele miljoenen gasten. Dat moet blijven: betaalbaar, vol met speel- en zwemplezier en gezellige en betaalbare horeca. Daarom heb ik besloten met mijn hele familie uit de gehele Nederlandse exploitatie te stappen. Zo maken we de weg vrij voor een succesvolle voortzetting", reageerde de SBS-ster destijds.

Entertainment
  • Massa is Kassa, Juicechannel
  • NL Beeld / Patrick van Emst