Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Goldband-zanger Milo Driessen reageert op drugsgebruik op podium: ‘Niet slim’

In gesprek met NPO 3FM laat Driessen weten dat hij spijt heeft van deze actie.

Goldband

Goldband maakte onlangs de tongen behoorlijk los. Op social media ging vrijdag namelijk een filmpje rond van een Goldband-show waarin te zien is dat zanger Milo Driessen een zakje poeder opentrekt en een deel van inhoud opsnuift. In gesprek met NPO 3FM laat Driessen weten dat hij spijt heeft van deze actie.

Eurosonic

Goldband sleepte gisteravond de Popprijs 2022 tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen in de wacht. Na het winnen van deze belangrijke muziekprijs, waren de heren van Goldband te gast in de 3FM-studio op Noorderslag om te praten over deze bijzondere winst. Hoewel het gesprek vooral over de Popprijs 2022 ging, kregen de heren ook de vraag wat ze vonden over de commotie die was ontstaan rondom het ‘snuiffilmpje.’

“Ik kan er heel duidelijk over zijn; ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan”, geeft Driessen toe. “Mensen mogen er hun mening over hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Vervolgens verduidelijkt Driessen dat hij nooit meer drugs op het podium zal gebruiken.

Spijt

Driessen geeft aan dat hij baalt dat hij drugs op het podium heeft gebruikt. “Spijt is een groot woord, maar het was niet slim. We zijn nu best wel bekend en groot. We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef die kinderen daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van”, reageert Driessen.

“Misschien nog even een message voor de kids: doe geen drugs, drugs is verkeerd. Ga naar school, maak je huiswerk”, voegt Goldband-lid Boaz Kok daar nog aan toe.

Entertainment
  • NPO 3FM
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl