Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kim Feenstra (37) showt bips (en meer) in Thaise hotelkamer

Kim vermaakt zich in Thailand.

Kim Feenstra

Als er íemand is die haar volgers regelmatig trakteert op mooie plaatjes, is het Kim Feenstra wel. En laten we eerlijk zijn: da's helemaal niet erg.

Neem bijvoorbeeld haar laatste fotoshoot: een serie selfies in een roze setje, gemaakt in een of andere Thaise hotelkamer. Een mooie foto van voren, een kiek waarop ze haar topmodel-skills laat zien (een klikje naar rechts), en last but not least: eentje van haar kadetten (nog een klikje naar rechts). Een kant van Feenstra die haar volgers ook wel kunnen waarderen, als we de comments mogen geloven.

Wat Kim precies doet in Thailand houdt ze in het midden, maar het lijkt erop dat ze er even tussenuit is geknepen om het gure Hollandse weer te ontlopen. En gelijk heeft ze.

Kim deelt vaker 'hotelfies'

Het model heeft overigens een traditie gemaakt van lingeriefoto's maken in hotelkamers. Zo deelde ze onderstaande serie vanuit een Duitse suite.

Of deze, geschoten in het Palazzo Mansion. Gewoon, omdat het kan.

Kim heeft ook een serieuze kant

Ja, Kim heeft duidelijk vooraan gestaan bij het uitdelen van de gezichten. En natuurlijk, ze houdt zichzelf bloedje fit, ook al is ze inmiddels een 37-jarige moeder. Maar het topmodel houdt zich absoluut ook bezig met serieuzere zaken.

Zo strijdt ze al jaren tegen pedo's wereldwijd. Hoe? Ze maakt zich met name hard voor een verbod op het walgelijke 'pedohandboek', waarin allerlei tips voor pedofielen staan. Feenstra trekt deze strijd zelfs door tot op Europees niveau. Dit in samenwerking met Marcel Jenninga, van Stichting Strijd tegen Misbruik, en Europarlementariër Catharina Rinzema.

"Pedofielen of kindermisbruikers die zichzelf strafbaar hebben gemaakt aan een dergelijk feit, komen nog te makkelijk weg met hun daden", stelt ze. "Er is nog een hele lange weg te gaan."

Entertainment
  • Instagram
  • brunopress.nl