Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 40 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Parkeerruzie of moslimhaat?

Even stond Stampersgat in de spotlights. Want de moord van Gerben van V. op buurman Hamza liet niemand onberoerd. De grote onderliggende vraag blijft onbeant- woord. Had deze misdaad nou een racistisch motief of ging het alleen over een parkeerruzie?

Retteketet: kroket!

Het is dan wel niet Nederlands favoriete snack (frikandel), maar wel de veelzijdigste. Want welk ingrediënt verdraagt de kroket eigenlijk niet? Panorama stuurde een lekkerbek naar verschillende hemelse kroket-adressen.

Billionaire bunkers

Bedrijven die inspelen op een naderende apocalyps hebben de wind mee. Met name de zogenoemde ‘billionaire bunkers’ vinden gretig aftrek. Steeds meer grootverdieners regelen een goed heenkomen voor als de bom valt.

Acteur Kenneth Herdigein: 'Ik ben een nep-Surinamer'

Het grote publiek kent hem nog uit Zeg ’ns Aaa en de series van Wim T. Schippers, maar Kenneth Herdigein is veel meer dan dat. Hij schitterde al eens als Nelson Mandela en nu speelt hij een prominente rol in Mocro Maffia.

De jonge jaren van André Hazes

Van onze grootste zanger van het levenslied weten we bijna alles. André Hazes was een open boek. Maar hoe zagen zijn jonge jaren er ook alweer uit? En werd hij echt op z’n achtste al ontdekt door Johnny Kraaijkamp sr?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Wat dreef de échte 'Natural Born Killers'?

Dertig jaar geleden ging Natural Born Killers in première met Woody Harrelson en Juliette Lewis als moordend tweetal. Maar op welke personen was die film nu gebaseerd? Terug naar de fifties met Charlie & Caril Ann.

Nieuws
  • Ivo van der Bent, Maarten Albrecht