Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra (38) geniet in bikini van de Spaanse zon

Het model trakteert ons weer eens op wat mooie bikinifoto's. 

Kim Feenstra

Het model neemt het weer lekker van de buitenlandse stranden en laat ons meegenieten. Dat doet ze door - hoe we Kim Feenstra kennen - een mooi plaatje van zichzelf te delen in bikini.

Kim weet als geen ander hoe je een foto in bikini nét even wat sexyer kan maken. En de bikini die mevrouw draagt kwam ons zeker bekend voor. Feenstra droeg deze namelijk al eens eerder op een vakantie in de Arabische Verenigde Emiraten, in de populaire stad Dubai. Ook tijdens deze vakantie kon het model het niet laten ons haar topfitte lijf te showen.

Valencia

Deze keer zijn Kim en haar groene bikini afgereisd naar het Spaanse Valencia. 'Vamos a la playa', schrijft Feenstra onder de foto's. En we moeten zeggen Kim, je maakt het met deze beelden inderdaad behoorlijk aantrekkelijk om ons boeltje te pakken en naar het strand te vertrekken.

En waar andere vrouwen er misschien moeite mee hebben om hun strandjurk uit te doen op de foto, is dat voor model Kim Feenstra natuurlijk geen enkel probleem. Mevrouw plaatst regelmatige zo'n pikant plaatje van zichzelf op haar Instagram-pagina. Daarnaast had ze een samenwerking met lingeriemerk Christine Le Duc, waarin we Kim met nóg minder aan konden bewonderen. Zo zagen we het model in het bovenstaande pakje van puur en alleen zwarte linten.

Niet gek dat Le Duc juist Kim wilde strikken voor een samenwerking, want mevrouw weet natuurlijk precies - met haar jarenlange ervaring als model - hoe ze moet poseren om tot leuk beeldmateriaal te komen. En daar heeft Kim als fotografe eigenlijk niemand anders bij nodig. Laten we hopen dat Feenstra nóg meer vakantiebestemmingen op de planning heeft staan deze zomer. Dan kunnen we zeker weten op nog meer van dit soort mooie vakantiekiekjes rekenen, zolang het maar zonnig is.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst