Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra (38) en Kimberley Klaver (38) in latexpakjes

De twee dames laten zich van hun kittige kant zien. 

Kim Feenstra en Kimberley Klaver

'Double Trouble', schrijft Feenstra onder de foto met actrice Kimberley Klaver. Het model heeft samen met Klaver - je kunt haar kennen uit de serie Voetbalvrouwen - de podcast Kim en Kim; open en bloot. Hierin praten de twee dames over hun 'turbulente levens'.

Kimberley en Kim zijn al zo'n 10 jaar beste vriendinnen en hebben dus genoeg met elkaar meegemaakt. Tijd voor - net als vele andere BN'ers - een podcast dus. Want lekker kletsen met je vriendin en geld verdienen, waarom ook niet? Kim en Kim hebben inmiddels 10 afleveringen online staan, waarin ze praten over onderwerpen als opgezwollen schaamlippen, butt lifts en seks in een luchtballon. Interessant dus.

Kimberley Klaver

De actrice die te zien was in producties als SneekWeek, Verliefd op Ibiza, Shouf Shouf! en Voetbalvrouwen is niet alleen inzetbaar op het witte doek. Klaver is namelijk ook nog programmamaker, auteur en tegenwoordig dus podcaster. Wat schrijven betreft heeft ze behoorlijk wat succes weten te boeken. Zo heeft ze een bestseller op haar naam staan met Zuid-moeders hebben geen geheimen. En als iets een succes is, waarom dan geen deel twee? Nou, die komt eraan.

Soort zoekt soort, blijkt wel weer. Want haar beste vriendin Kim is naast model ook nog werkzaam als actrice én fotografe. De twee alleskunners besloten dus onlangs maar om hun krachten te bundelen in een podcast. Prima plan, maar LINDA Magazine had wat ons betreft toch écht een beter idee en dat was om de twee dames even flink sexy op de plaat te zetten.

Waar we Kim wel vaker in een sexy pakje zien verschijnen op haar Instagram-pagina, is het aardig zeldzaam dat Klaver in latex te zien is. Als we haar Instagram moeten geloven tenminste. En dan bleef het ook nog eens niet alleen bij zo'n latex rokje, want ook de leren jurkjes werden even uit de kast getrokken. Zo zo. En dan nu maar hopen dat het nog iets pikanter kan de volgende keer.

Entertainment
  • Instagram, Podimo, LINDA
  • NL Beeld / Arjo Frank