Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jongen wordt na avond stappen wakker in dönerzaak: '8 uur lang geslapen, hebben ze me opgesloten'

Een voordeel: hij hoefde niet ver te lopen voor een stevig anti-katerontbijtje.

dönerzaak

Het is voor veel feestgangers onmisbaar na een avond stappen: even langs de dönerzaak voor een broodje döner of lekkere snack, voordat je onder de wol kruipt. Goed, een jongen uit Apeldoorn eindigde zijn stapavond ook in de dönertent, maar zijn bed vond hij nooit die avond.

Acht uur lang geslapen

Wakker worden in de dönerzaak in de ochtend kan voor de een heerlijk zijn – lees: anti-katermaaltijdje voor je neus – maar voor Daniël uit Apeldoorn was het niet boffen. De jongen – die tevens de toepasselijke naam 'altijdwasted' op TikTok heeft – deelde een video op social media vanuit de plaatselijke dönertent.

Na een avondje stappen in Apeldoorn was hij namelijk op het toilet van een dönertent in slaap gevallen. Acht uur later werd hij wakker. Niemand die hem had gewaarschuwd dat de tent ging sluiten.

@altijdwasted 8 uur lang geslapen, hebben ze mij opgesloten😂😂😂😂😂😂 #fy #fyp #foryou #viral ♬ origineel geluid - Daniël

Helemaal verwilderd vertelt hij in de video waar hij is beland. Vervolgens geeft hij zijn volgers even een tour van Tevfik's (de shoarmazaak). Het resultaat: de video is honderdduizenden keer bekeken en Daniël is een waar internetfenomeen geworden.

Maar, is Daniël ooit bevrijd uit Tevfik's of moet hij de komende tijd overleven op döner en shoarma? In de comments onder de video geeft hij het verlossende antwoord. "Heb wel van de eigenaar broodje kaas en broodje ei gekregen toen hij me eruit liet", aldus de jongen. Eind goed, al goed!

Bizar
  • Parra.nu
  • TikTok, iStock