Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kruidvat gebruikt 'pikant' reclamebord, hoofdkantoor boos

Een onschuldig grapje, aldus de lokale drogisterij. Kan echt niet, aldus het hoofdkantoor.

Kruidvat

De medewerkers van een Kruidvat in Leiden zijn op de proppen gekomen met een creatieve uitspatting op de winkelvloer. Een onschuldig lolletje in de vorm van een reclamebord voor een van hun producten. Echter zijn de saaie lullen op het hoofdkantoor niet zo blij met de grap.

Het bord waar het allemaal om draait stond bij een paar dozen 'Satisfyers', een speeltje voor vrouwen. Het ding trilt en zuigt vacuüm, waardoor menig dame naar verluidt dagenlang met het speeltje van de aardbodem verdwijnt.

"Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar", aldus de tekst die de Leidse medewerkers bij de trildingen hadden geplaatst. En in kleine letters: "De kerstman ook ;)".

'Deze humor past daar niet bij'

Lang kunnen bezoekers van de Kruidvat echter niet gniffelen om de grap. Het bord moet namelijk weggehaald worden. Reden daarvoor is een telefoontje vanuit het hoofdkantoor.

"Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl",zegt een woordvoerder tegen RTL Nieuws."Wij zijn een winkel voor het hele gezin, en deze humor past daar niet bij."

Nieuws
  • Metro Nieuws
  • Pro Shots / Vincent de Vries