Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Goeiedag: Jutta showt retestrak schaatslijf

Functioneel fit en bloedjemooi.

Jutta Leerdam

Jutta heeft er een heerlijke vakantie op zitten. De blondine was in Parijs, op Ibiza, in een bootje op het Sneekermeer en ga zo maar door. En overal werden foto's van geschoten. Tot groot plezier van al haar volgers natuurlijk.

Jutta in een zomers jurkje, Jutta onder de buitendouche, Jutta in een bikinietje. Simpel gezegd: de schaatster deelde piekfijne kiekjes en wij keken mee.

Seizoen begint weer

Maar inmiddels is het wel gedaan met de cocktailtjes en het zonnetje. Niks met de kont in het zand zitten, maar vol in de ijzers ter voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen. De eerste race komt eraan. En snel ook. Jutta bij haar nieuwste video: "Speeding things up before my first race starts next week."

In het filmpje laat de atlete zien dat topsport niet voor iedereen is weggelegd. Het is knetterhard werken. Maar dan krijg je als bijvangst ook automatisch een knetterharde bilpartij. Dat dan weer wel.

Vrijgezel

De fitnessfilmpjes leveren Jutta online behoorlijk wat aandacht op. Of ze iets met die aandacht doet? Wie weet. Sinds enkele maanden is ze in ieder geval weer vrijgezel. Ze wil de focus nu gaan leggen op haar carrière en de ‘fijne mensen om me heen’, aldus een eerdere Instagram-post van de schaatster.

Volgens Jutta was de reden voor de breuk het feit dat de twee in twee verschillende fases van hun leven zitten, waardoor ze niet meer de match zijn die ze ooit waren. Andere geluiden, vooral uit de hoek van de juicekanalen, reppen over het vreemdgaan van ex-vriend en collegaschaatser Koen Verweij als bom onder hun relatie.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl, Instagram