Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de kersverse verloofde (18) van Mohamed Ihattaren

Goed nieuws in tumultueuze tijden...

Mohamed Ihattaren

Niet iedereen zag 'm aankomen, maar ineens was daar de verloving van Mohamed Ihattaren. De jonge Juventus-speler, die op dit moment op huurbasis voor Ajax 'speelt', deelde het goede nieuws afgelopen week via zijn social media-kanalen.

Yasmine

De gelukkige: Yasmine Driouech, een influencer met tienduizenden volgers op diverse platformen. Driouech is vooral actief op TikTok en heeft net als Ihattaren een Marokkaanse achtergrond. Op verschillende sites is te vinden dat de Tiktok-ster sinds enkele weken achttien jaar is. Ihattaren zelf is twintig.

De berichtgeving rondom het stel is overigens tegenstrijdig: sommige sites melden dat de twee al getrouwd zijn afgelopen zondag, andere spreken van een verloving. Onder de foto die zowel Mohamed Ihattaren als Yasmine het web op slingerde, staat in ieder geval "Mr & Mrs Ihattaren".

Onrustig

Het nieuws over de verloving/het huwelijk is een welkome afwisseling op een reeks negatieve berichten rondom Ihattaren. Afgelopen maandag op dinsdag brandde zijn Porsche uit. De politie vermoedt dat de bolide opzettelijk in brand is gestoken. Vorige week is ook de auto van Ihattarens oudere broer in brand gevlogen.

In augustus werd bovendien bekend dat Ihattaren niet meetrainde in groepsverband bij Ajax omdat er sprake zou zijn van een dreiging uit criminele hoek. De vermeende bedreigingen zouden zijn begonnen nadat de voetballer een relatie kreeg 'met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats', aldus de Telegraaf. Deze vrouw zou Yasmine zijn.

Misdaadverslaggever John van den Heuvel bracht ook enkele verhalen naar buiten over Ihattaren en zijn link met onderwereldfiguren, die hij zijn auto zou uitlenen en bij wie hij op bezoek ging in de gevangenis. Het zou zelfs gaan om verdachten uit het Marengo-proces, waarin vermoedelijke leden van de Mocro Maffia verantwoordelijk worden gehouden voor meerdere moorden en moordpogingen.

Voor januari moet Ajax beslissen of ze Ihattaren permanent willen overnemen van Juventus. Of de club overgaat tot koop, is nog maar de vraag. Alle perikelen rondom het 20-jarige talent zullen in ieder geval met grote interesse gevolgd worden door de Amsterdammers.

Entertainment RTL Nieuws, tv guide time Pro Shots / Niels Boersema