Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Porsche Mohamed Ihattaren vermoedelijk in brand gestoken

Het is niet de eerste keer dat er een bolide van de veelbesproken voetballer in vlammen opging...

Mohamed Ihattaren

De sportwagen van Juventus-speler Mo Ihattaren, op dit moment gehuurd door Ajax, is vermoedelijk in brand gestoken. Dat schrijft de Telegraaf. Het gaat om een grijze Porsche Panamera, die in de nacht van maandag op dinsdag in Utrecht in vlammen is opgegaan.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand, maar de politie vermoedt dat er opzet in het spel is. Opvallend: volgens bronnen bij de politie is vorige week de auto van Ihattarens broer uitgebrand. Dit gebeurde ook in Utrecht.

Onrustig rond Ihattaren

Het is niet de eerste keer dat Ihattaren in het nieuws komt door gebeurtenissen buiten het voetbalveld. In augustus van dit jaar werd bekend dat hij van Ajax nog geen rugnummer toebedeeld had gekregen en apart van de groep trainde. Dit zou te maken hebben gehad met een 'bedreiging vanuit het criminele circuit'.

Ihattaren zelf reageerde daarop door een reactie van zijn zus via social media te delen. In het bericht met de hashtag #geloofnietalles schreef ze: "Healthy & soon back lil brother. We are fine. Wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk Alhamdoulilah."

Ihattaren reageerde zelf onder het bericht met de tekst "Wat kan ik toch soms om de media lachen".

Meer details criminele connecties

John van den Heuvel gaf daarop meer details vrij over de situatie rondom Ihattaren. De misdaadverslaggever stelde "dat hij te dicht aanschuurt tegen de jongens die diep in de criminaliteit zitten."

Daarmee is volgens hem niet gezegd dat hij zelf criminele dingen doet, maakte de misdaadverslaggever duidelijk, "maar die scheidslijn is heel dun."

Zo zou Ihattaren zijn clubauto - een leasebak van Ajax - uitgeleend hebben aan een verdachte in het beruchte Marengo-proces, waarin leden van de Mocro-maffia terechtstaan. Alles rondom deze zaak wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de opsporingsdiensten, waardoor ook dit feit aan het licht kwam.

Familie van verdachte heeft innig contact met Mo Ihattaren, stelt Van den Heuvel. Ze zijn volgens hem met hem mee geweest naar Marbella en hebben in Dubai trainingen geregeld. Een conflict met deze familie zou aanleiding zijn geweest voor de dreiging rondom Mo Ihattaren.

Bezoek aan criminelen

Van den Heuvel geeft ook aan dat er al eens een auto van de Ajacied in brand is gestoken en dat hij op bezoek is geweest bij 'behoorlijke criminelen in de gevangenis'.

"Zelfs afgelopen week nog, toen hij de training heeft hervat is hij gezien in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn", aldus de misdaadjournalist.

Getrouwd met influencer

Eerder deze week werd bekend dat de jonge voetballer in het huwelijksbootje is gestapt met TikTokker Yasmine. Sinds begin augustus is Ihattaren daarnaast teruggekeerd op het trainingsveld van Ajax. Hoe de club verder zal omgaan met de perikelen rondom het jonge talent, valt te bezien. Voor januari moeten de Amsterdammers in ieder geval beslissen of ze Ihattaren permanent overnemen van Juventus.

Nieuws
  • de Telegraaf
  • brunopress.nl