Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Steven Brunswijk over open huwelijk: we hebben gewoon plezier met elkaar

Op sociale media hebben Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla gereageerd op de 'ophef' die ontstond toen juicechannels een filmpje van Steven die een scheve schaats reed dachten te publiceren. Wat bleek uiteindelijk: Brunswijk is geen vreemdganger, hij en zijn vrouw hebben een open huwelijk.

Steven Brunswijk over open huwelijk: we hebben gewoon plezier met elkaar

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dacht afgelopen weekend weer een monsterscoop te hebben. Ze kreeg beelden doorgestuurd van cabaretier en presentator Steven Brunswijk die op de Pride in Amsterdam intens stond te tongen met iemand die niet zijn kersverse echtgenote leek te zijn. Op Instagram blies Coldeweijer al hoog van de toren dat er weer een viespeuk gevallen was. Maar: Stevens vrouw stond er gewoon naast, te tongen met een ander.

In een lange video besloten de celebrities nog eens toelichting te geven op hun bijzondere relatie. "Wij zijn helemaal niet ongelukkig met elkaar. We willen ons leven lang bij elkaar blijven. We hebben gewoon plezier met elkaar", aldus Ayla.

Steven liet zich ook uit over de reacties die volgden op de "heftige" manier van zoenen die hij leek te demonstreren in de video. "Ze hebben het nu alleen over mij, maar ze hadden Ayla moeten zien! Dat was pas een gore tongzoen. Mag ook wel, want het was op de Pride."

Podcast

De twee leggen op Instagram uit dat ze elkaar gewoon een "avontuurtje" gunnen op zijn tijd. Dat hebben ze naar eigen zeggen goed geregeld. "Ik krijg nou namelijk heel veel berichten van mensen die zeggen dat ze vastzitten in hun relatie. Een vrouw zei dat ze jaloers is op ons omdat zij nu meer broer en zus is met haar vriend", zegt Steven. "Dus wij gaan misschien een podcast maken over een open relatie."

"Of misschien gaan we een vorm van relatietherapie doen", aldus de cabaretier. "Dat mensen anoniem kunnen inbellen met hun huwelijksproblemen." Al met al kunnen de twee kostelijk lachen om de hijgerigheid waarmee juicechannels berichtten over "vreemdgaan". "Omdat wij BN'ers zijn, moeten we in het hokje passen. Wat een onzin."

Entertainment
  • BrunoPress