Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ellie Lust over ‘vreemdgaan’: ‘Er kan natuurlijk weleens iets gebeuren met iemand’

’s Lands favoriete politievrouw heeft een boekje open gedaan over haar privéleven. In gesprek met Robbert Rodenburg vertelt Ellie Lust het ‘geheim’ achter 17 jaar gelukkig samenzijn: af en toe een scheve schaats rijden.

Ellie Lust over ‘vreemdgaan’: ‘Er kan natuurlijk weleens iets gebeuren met iemand’

Ellie Lust en haar vrouw Boukje gaven elkaar in 2005 het jawoord en zijn sindsdien gelukkig samen. Toch moet men niet denken dat hun liefdesleven zonder horten en stoten verloopt. Er zijn namelijk verleidingen zat in de wereld, en vooral Ellie lust er wel pap van. Het kan dan ook weleens gebeuren dat ze een slippertje maakt en verliefd wordt op een ander. Dat heeft Boukje dan wel meteen in de gaten. Heel erg vindt ze dat volgens Ellie echter niet. ”Boukje is dan niet jaloers. Omdat ze sterk in haar schoenen staat, maar ook omdat ze het volste vertrouwen heeft dat wij samen zijn."

Ellie staat er overigens wel nuchter in. “Ik heb niks met mensen die zeggen: Nou als-ie ooit vreemdgaat, dan staan zijn koffers bij de deur.” Anderzijds maakt Ellie het zelf ook niet te bont. “Je moet niet denken dat het elke week gebeurt", merkt ze op. "Maar het kán gebeuren. En als het gebeurt, is het niet het einde van haar en mij.”

Vandaag Inside

Het gesprek met Robbert Rodenburg is niet het eerste interview dat Ellie de afgelopen dagen heeft gegeven. Laatst ging ze langs bij het WNL-programma In De Kantine. Daar ging het grotendeels over haar mening over Vandaag Inside, een programma waarbij Ellie vaak te kakken wordt gezet. “Ik zie dat ook natuurlijk langskomen, maar ik weet wie ik ben. Ik heb 31 jaar bij de politie gewerkt, ik heb letterlijk en figuurlijk levens gered”, aldus Ellie.

“Roep wat je wil roepen, zeg wat je wil zeggen, maar ik ben 55 jaar – dat zou je niet zeggen, hè? – en ik weet wie ik ben, dus dan is dat zo. Dan zit ik kennelijk in de Rolodex en dan word ik er af en toe uitgepikt en heb ik het even te verduren, maar ik volg die mensen niet.”

Entertainment
  • BrunoPress