Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Heineken introduceert: sneakers gevuld met pils

Zo stroomt het pils niet alleen door uw aderen, maar ook door uw schoenen.

Heineken introduceert: sneakers gevuld met pils

Biersneakers: daarbij denkt de gemiddelde mens misschien aan de gelige overblijfselen van uw favoriete paar schoenen na een avond te lang rondslenteren over de met bier overdekte vloer van uw stamkroeg, maar dat is toch echt niet het geval. Nee: bij deze sneakers zit het bier aan de binnenkant.

Als u dan een beeld in uw hoofd krijgt van das boot uit de komedie-klassieker Beerfest of aan gympen vol met water nadat u in een plas gestapt bent tijdens het hardlopen, moeten we u wederom uit uw hersenspinsels bevrijden. We bedoelen namelijk de binnenkant van de zool. Die is gevuld met bier. Snapt u het nog? Nee? Misschien maken deze foto's meer duidelijk:

Bieropener

Deze Heineken-exclusive is niet alleen gevuld met goudgeel pils, maar bevat ook nog eens een mooie bonus. In de lip van de schoen zit namelijk een bieropener, zodat u nooit meer hoeft te rommelen met aanstekers of andere flesjes. Gewoon even met de handen in de Heinekiks en voilà: het pils is geopend.


Een setje van deze sneakers te pakken krijgen is helaas niet zo makkelijk. De schoen wordt alleen in Singapore verkocht en dan ook nog eens exclusief bij het aanschaffen van een pallet Heineken Silver (dat nieuwe bier dat ze al weken door uw strot proberen te duwen). Nu twijfelen we niet aan uw vermogen om bier soldaat te maken, maar zelfs als u bereid bent het tripje naar Zuidoost-Azië te maken, is de strijd nog niet gewonnen. Het is namelijk nogal een exclusief item met slechts 32 beschikbare paren, dus u zult ongetwijfeld concurrentie hebben. Wij wensen u in ieder geval succes. En proost natuurlijk!

Lifestyle
  • Heineken