Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis en Nicol Kremer: 'Toch sprake van incident'

Vorige maand begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien toen duidelijk werd dat Peter Gillis zou zijn aangehouden vanwege mishandeling van zijn vriendin Nicol. Volgens bronnen had de 60-jarige vakantieparkenmagnaat een nacht in de cel doorgebracht. Zelf ontkenden Peter en Nicol alle geruchten, maar nu zouden ze daar toch nog op terug zijn gekomen.

Peter Gillis en Nicol Kremer: 'Toch sprake van incident'

Het is al even geleden dat dit voorval plaatsgevonden zou hebben. Zo deelde de woordvoerder van het OM vorige maand nog dat dit incident plaatsvond op 29 mei. Peter en Nicol bleven dit stellig ontkennen, maar lijken nu toch toe te geven.

De advocaat van het stel kan bevestigen dat er inderdaad een incident tussen Peter en Nicol heeft plaatsgevonden. “De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie”, vertelt advocaat Ton van den Biezenbos aan Shownieuws. “Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen.”

Uitstel

De zaak die eerst op 12 augustus zou plaatsvinden, gaat niet door. Wat er precies is gebeurd tussen de twee is nog niet duidelijk. Een getuige moet daarover klare wijn schenken in een nieuwe inhoudelijke zitting. “Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend.”

Entertainment
  • BrunoPress