Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Model heeft bijzondere strategie om af te vallen: ‘Vijf uur per dag seks’

Je hebt mensen die zweren bij bepaalde dieetboeken om de extra kilo’s kwijt te raken. Anderen zijn meer van de afslankpillen of van het sporten. En dan heb je nog het Spaanse model Carolina Lekker (geen grap). Die heeft haar eigen manier om af te vallen.

Model heeft bijzondere strategie om af te vallen: ‘Vijf uur per dag seks’

Sta je ook weleens met tegenzin te zweten op de loopband om een paar kilo van die bierbuik af te trimmen? Misschien moet je gewoon een andere strategie hanteren om die pens wat in te perken. Wij hebben wel een aantrekkelijke suggestie: volg het voorbeeld van Playboy-model Carolina Lekker. Die probeert haar overtollige vetjes in de slaapkamer kwijt te raken.

Naar eigen zeggen moet Carolina nog zo’n 5 kilo zien af te vallen voor haar werk. De in Barcelona woonachtige playmate is ‘billenmodel’ en hoopt dit jaar in de prijzen te vallen bij de miss Bumbum 2022-wedstrijd. Daarvoor houdt deze dame zich aan een ijzeren regime: minstens vijf uur per dag seks om de nodige calorieën te verbranden, plus natuurlijk een gezond dieet. “Ik combineer het aangename met het nuttige om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote finale”, aldus mevrouw Lekker. Lekker hoor.

Mannentester

De oplettende lezers zullen Carolina’s naam al eerder hebben horen vallen, toen we haar beroep besloten te bespreken. Ze test namelijk of relaties bestendig zijn tegen ‘invloed van buitenaf’. Voor een kleine 2000 dollar kunnen achterdochtige dames Carolina inhuren om contact op te nemen met hun partners. Het model stuurt de mannen in kwestie dan een paar ‘stoute’ berichten op Instagram en vraagt vervolgens om fysiek af te spreken. Als de kerels daarmee instemmen, stuurt ze het bewijs van hun ontrouw door naar de vriendin. Wordt ze afgewezen? "Dan stort ik het geld terug.”

Lifestyle
  • Instagram