Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De piloot en zijn harde stuurknuppel: ‘Seks met de stewardess’

Precies 26 jaar geleden – wat vlíegt de tijd! – voelden we een paar chronisch opgewonden stewardessen aan de tand over hun seksescapades in den vreemde, ver weg van iedereen. Uit Panorama nr. 28, 1996: 'Seks met de stewardess'.

Piloten

‘Seks met de stewardess’

Seksfantasieën worden steeds gekker, weten we uiteraard níet uit eigen ervaring, maar seks in een vliegtuig blijft natuurlijk een klassieker. En dan vooral met die dame in de rij naast je in dat veel te strakke joggingbroekje waar je al urenlang oogcontact mee hebt en die nu, terwijl iedereen slaapt, bij het toilet staat en zich heel toevallig naar je omdraait met een knipoog. Dat gebeurt natuurlijk nooit op een vlucht naar Barcelona (want veel te kort), maar alleen op een vlucht naar de tropen of nog verder waarbij het prettig is om af en toe de benen te strekken, en het liefst nog veel meer. Toetreden tot de Mile High Club, u kent ongetwijfeld de fictieve club van hitsige vakantiegangers, staat hoog op menig bucketlistje, meestal op plek twee, want één fantasie staat er vaak nét boven: seks met de stewardess.

Maar een fantasie is niet voor niks een fantasie: de kans dat je daadwerkelijk ongezien met een stewardess in het toilet of achter het gordijntje verdwijnt is nihil. Want waarom zou ze haar baan riskeren voor een snelle wip met jou als ze na de landing ook alle hoeken van de kamer krijgt te zien van de piloot? Precies 26 jaar geleden – wat vlíegt de tijd! – voelden we een paar chronisch opgewonden stewardessen aan de tand over hun seksescapades in den vreemde, ver weg van iedereen. Wat bleek?

‘Toen ze het op z’n hondjes deden, konden we onze lach niet inhouden: één van ons begon te blaffen vanuit de bosjes’

Niet alleen stewardessen waren hitsig als ze van huis waren, maar vooral de piloten konden hun stuurknuppel maar moeilijk in hun broek houden. Angela, toen 26, brandde meteen los over een avontuurtje in het Thaise Phuket, dat bij de bemanning bekendstond als de love stop: “We huurden daar met een paar bemanningsleden een onbewoond eiland voor één nacht, dus dat betekende veel drank en naaktzwemmen. Bij het kampvuur laaide het vuurtje op bij een andere stewardess en de piloot, die wachtten totdat de rest van de crew ging slapen. Tenminste, dat dachten ze. Stiekem hadden we ons in de bosjes verstopt om te zien wat er ging gebeuren. Nou, we werden niet teleurgesteld. Eerst werd de piloot uitbundig oraal bevredigd en daarna deden ze het nog ‘op z’n hondjes’. We konden onze lach niet inhouden, vooral niet toen een van ons vanuit de bosjes begon te blaffen. Bij wijze van grap hadden we ook al hun kleren verstopt. Daar was de piloot later nog boos over, want zijn dure horloge zat nog in zijn broekzak.” Volgens een ander co-piloot die we spraken, Steven, stond ook Dar es Salaam in Tanzania garant voor ‘een heftig potje crewseks’: “Als in mijn dienstrooster vluchtnummer 569 staat met bestemming DAR, dan weet ik al genoeg.”

Eén piloot had zelfs de bijnaam Knocking Billy, omdat hij in het buitenland altijd op de hoteldeur van iedere stewardess klopte, met goedkeuring van zijn vrouw die purser was bij dezelfde vliegtuigmaatschappij en hetzelfde deed.

Mocht er dus op je deur worden geklopt en je hebt geen roomservice besteld, wees dan gewaarschuwd. Tenzij de piloot niet voor de deur staat, maar de stewardess. In dat geval wensen we je veel plezier.