Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mensen die veel tosti’s vreten zijn gul en hebben veel seks

En dat zijn niet de enige voordelen…

Mensen die veel tosti’s vreten zijn gul en hebben veel seks

Kun jij geen dag leven zonder dat er een dikke vette tosti in de grill gaat? Dan heb je een mooi leven - als we de wetenschap moeten geloven tenminste. Volgens een onderzoek van datingsite Skout zijn er namelijk heel wat positieve verbanden tussen het eten van tosti’s en andere eigenschappen waar je trots op mag zijn.

Hmmmm

Om te beginnen zouden mensen die frequent een tosti in hun smoel schuiven een stuk vaker van bil gaan dan degenen die het smeuïge broodje liever links laten liggen. Om het in cijfers samen te vatten: Van de mensen die van tosti’s houden heeft maar liefst 75% minstens één keer per maand seks. In het geval van de tosti-haters gaat het om 63%.

Het is niet helemaal duidelijk of tosti’s eten er ook daadwerkelijk voor zorgt dat je liefdesleven vooruit gaat, maar we sluiten het zeker niet uit. Een extra tosti op zijn tijd kan bovendien toch geen kwaad, dus zet de grill maar weer aan.

Goede eigenschappen

De lijst met voordelen van tosti’s eten houdt bovendien niet op in de slaapkamer. Zo zouden de grillers onder ons ook meer geld doneren aan goede doelen, meer van reizen houden en over het algemeen avontuurlijker zijn dan de saaie dozen die hun broodje kaas liever koud eten: eigenschappen waar je je zeker niet voor hoeft te schamen.

Als je nog een smoesje zocht om een extra tosti in je muil te steken, kun je er nu weer even tegenaan. Aan met dat ijzer dus!