Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dronken kerel mist eigen bruiloft, bruid trouwt met andere vent

The show must go on...

Bruiloft

We snappen het: zo'n bruiloft is een behoorlijk stressvolle aangelegenheid. Laat staan het hele circus van locatie regelen, band uitzoeken, de ideale trouwjurk vinden en ga zo maar door. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat de term 'bridezilla' inmiddels een behoorlijk ingeburgerd begrip is geworden.

Maar dat al die stress ook z'n weerslag kan hebben op de bruidegom, blijkt uit een bizar incident in India. Daar is het vrij gebruikelijk dat mensen uitgehuwelijkt worden - 93 % van de bevolking trouwt via dit systeem. En ook een vent uit Malkapur in de staat Maharashtra zou op zo'n manier in het huwelijk treden. Met de nadruk op 'zou'.

Oepsie

Want hoewel alles erop wees dat zijn dagen als vrijgezel geteld waren, liep de boel toch even anders. De reden: bier. Veel bier.

De beste kerel had de nacht van tevoren namelijk zó veel pils (of andere alcoholische versnaperingen) in z'n nek gegooid, dat hij op de magische dag zelf niet op tijd op de plaats van bestemming was.

"De bruidegom en zijn vrienden waren dronken en kwamen om 20.00 uur in plaats van 16.00 uur naar de locatie", aldus de moeder van de bruid, "waar ze ook nog eens begonnen te vechten."

Plan B

Dan maar even wachten? Nee joh. De familie had schijnbaar ook nog allerlei andere zaken op de planning staan, dus een andere bruidegom naar voren schuiven leek hen toch de beste optie. "We hebben mijn dochter laten trouwen met een van onze familieleden", legt de moeder van de bruid uit. Of de bruid zelf ook nog iets in de melk te brokkelen had wat betreft de keuze van haar nieuwe levenspartner is niet duidelijk.

Bizar
  • de Telegraaf, Trendnieuws, India Today
  • iStock, jacoblund