doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Optimaal genieten deze zomer; huur een jacht!

Een superluxe vakantie op een jacht, droomt iedereen daar niet van?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7e7b4c9ce img{#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7e7b4c9ce img{#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7e7b4c9ce img{#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7e7b4c9ce img{#fig-628c7e7b4c9ce img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Optimaal genieten deze zomer; huur een jacht!

Op een jacht kan je in alle rust en privacy samen met jouw vrienden genieten van een heerlijke vaarvakantie. Je kan overal naar toe varen, een prachtig gebied ontdekken, proosten met de lekkerste (en speciaal voor jou gemaakte) drankjes en verschillende watersporten doen. En misschien fijn om te weten; zo duur is een jacht huren niet! Zo is het voor jou en je vriendengroep mogelijk om voor een dagje of weekendje te kunnen genieten van dit luxe leven.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het leven aan boord van een jacht

Een vakantie of dagje op een jacht is de manier om te genieten van het leven. Er is van alles te doen en te beleven. Maar welke eisen en wensen heb je voor je avontuur en wat kan je precies doen?

Ga op avontuur

Genieten van het leven op een jacht kan al vanaf één dag. Je kunt dan ‘s ochtends vanuit de haven vertrekken en gedurende de dag op de mooiste plekken aanmeren. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een week (of zelfs langer!) op avontuur te gaan en dus op het jacht te overnachten. Er zijn meer dan genoeg schitterende plekken die je kan bezoeken. Ga bijvoorbeeld voor anker in de buurt van gouden zandstranden en onbewoonde eilandjes.

Geniet van watersport

Alles is mogelijk aan boord van een jacht! Op de website van Nautal kan je bekijken over welke uitrustingen het jacht bezit en welke optionele extra’s de eigenaar van het jacht aanbied. Wil je genieten van verschillende watersporten? Kies dan voor een jacht met attributen voor jouw favoriete watersport! Alles kan; een kleinere boot, waterski’s, peddelboards, kajakken, snorkelsets, opblaasbare waterattributen of een visuitrusting.

Met of zonder bemanning?

Als je echt optimaal wilt genieten van jouw avontuur op een jacht raden we je aan een jacht met bemanning te boeken. Je kan kiezen voor alleen een schipper of een volledige bemanning. Een schipper kan je veilig rondleiden naar de mooiste plekjes en een volledige bemanning zal jouw reis tot in de puntjes verzorgen waardoor jij nergens meer aan hoeft te denken. Het jacht wordt dan voortdurend schoon gehouden en de lekkerste hapjes en drankjes worden voor jou en je vrienden klaar gemaakt. Zo kan jij volledig genieten van je avontuur op een jacht.

Kosten van het huren van een jacht

Maar hoeveel kost het huren van een jacht? Natuurlijk zijn de kosten van jouw heerlijke avontuur op een jacht volledig afhankelijk van jouw budget en wensen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs zoals het vaarseizoen, de grootte van de boot, de bestemming van de verhuur, bemanning of schipper aan boord en andere optionele extra’s.

Het is al mogelijk om een jacht te huren voor een dag met een budget van ongeveer 200 euro per persoon. Er zijn vaak budget vriendelijke opties te vinden voor grote groepen met prijzen vanaf bijvoorbeeld 2.500 euro per dag. Op sommige jachten is er ruimte voor meer dan 20 gasten. Als je de kosten deelt, kan je zo met zijn allen voor een dagje genieten van dit luxe leven.

Natuurlijk zijn er ook luxere opties beschikbaar voor jouw droomvakantie. Op de website vind je de mooiste luxe jachten op schitterende bestemmingen. Mocht je hulp nodig hebben bij je keuze, dan staat er altijd een team voor je klaar om een geweldige vakantie samen te stellen die past bij jouw wensen en budget. De keuze is aan jou!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws