Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Er komt een heuse McDetector: bestelt automatisch McDonald's als je eten aanbrandt

Het apparaatje waarvan je niet wist dat je het zo hard nodig had.

McDelivery Detector

Voor iedereen die er niks, nada, noppes van bakt in de keuken komt de bekendste vreetschuur ter wereld met een handige uitvinding: de McDelivery Detector.

Een grap? Zeker niet. 1 april ligt alweer twee weken achter ons en de Mac is dus bloedserieus. Hun uitvinding: de McDelivery Detector, een apparaatje in de vorm van hun iconische hamburger dat detecteert of je je eten laat aanfikken. Is dat het geval? Dan treedt de bijzondere detector in werking door direct eten te bestellen bij de dichtstbijzijnde McDonald's.

Zelf instellen

Hoe het werkt? De gelukkige eigenaar stelt van tevoren zijn favoriete eten van de Mac in. Wanneer het apparaat de rook van aangebrand eten bespeurt, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij McDelivery wil ontvangen. Dit wordt vervolgens in no time thuisbezorgd. Welkom in 2022.

Helaas niet voor iedereen

Overigens gaat de fastfoodgigant met de gouden bogen het apparaatje niet massaal bij alle vestigingen te koop aanbieden, het ding blijft iets exclusiefs. Tussen 13 april en 2 mei (weest er snel bij) verloot McDonalds een (zeer!) beperkt aantal van de apparaatjes aan de mensen die hem het hardst nodig hebben.

'Ja, wie zijn dat dan?' horen we u denken. Nou, mensen die via de McDonald's-app hun ergste kookblunder insturen en vervolgens op wonderbaarlijke wijze worden uitgekozen door een panel van de fastfoodtoko.

Brandt uw water dus weleens aan tijdens het theezetten? Even een kiekje van maken. Vernaggelt u regelmatig een gebakken eitje? Op de foto ermee. Het kan zomaar een heuse McDelivery Detector opleveren.

Lifestyle
  • Upcoming
  • McDonald's