Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man pist wc's McDonalds onder en jat kraan

Een man uit het Groningse Ter Apel heeft voor opschudding gezorgd bij de plaatselijke McDonalds. Zijn bestelling kon hem niet bekoren en daarom besloot hij op bijzondere wijze wraak te nemen.

Man pist wc's McDonalds onder en jat kraan

Wc's ondergepist

Waar de meeste mensen een slechte review achterlaten, besloot een man uit het Groningse Ter Apel zijn ongenoegen over de kwaliteit van zijn eten op een wel heel ongebruikelijke manier kenbaar te maken. De man vond zijn bestelling bij de McDonalds in Stadskanaal zo goor dat hij uit protest alle wc's onderpiste. Daarna probeerde hij een kraan te jatten.

Voor de rechter

Helaas voor deze boze 'meneer' werd hij op heterdaad betrapt en deed de McDonalds aangifte. Daarom moest hij zich gisteren melden bij de politierechter in Groningen. Het OM eiste een werkstraf van 20 uur, maar dat ging niet door. De rechter gaf de man een voorwaardelijke straf van 20 uur, omdat hij handelde uit 'psychische onbalans'. De man was al eens eerder veroordeeld voor diefstal, maar volgens de rechter was er dit keer geen sprake van diefstal voor eigen gewin. Of zoals de rechter het zei: “Nu dacht u niet: ‘Wat een mooie kraan, die wil ik hebben.'”

De man mocht dus met een voorwaardelijke werkstraf huiswaarts keren.