Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Victoria Koblenko overwint watervrees in strakke bikini

Victoria Koblenko is misschien wel de knapste vrouw met een dubbel paspoort in Nederland. Op Instagram laat de Oekraïense zien dat ze nog altijd een prachtig lijf heeft.

Victoria Koblenko

Koblenko zou je kunnen kennen van haar relatie met oud-voetballer Evgeniy Levchenko. Verder verwierf ze bekendheid als Isabella Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden. Ze vervulde deze rol van 2000 tot en met 2005 en kwam een paar weken terug in 2010.

Op Instagram maakt Koblenko een filmpje wat lijkt op een statement. Het doet vermoeden dat ze vindt dat de mening van sexy kleding na de dertig gewoon kan. Het lijkt op een statement richting de mensen die daar kritiek op hebben.

Onder de post schrijft ze: “The weight of other people’s opinions.” In het bericht stelt ze de vraag wat vrouwen niet meer moeten dragen boven de dertig. Met deze post lijkt Victoria een statement te willen maken richting andere mensen met een mening over deze kwestie. Ze draagt hier behoorlijk kleine en strakke bikini. Wat ons betreft, mag de actrice die nog jaren aantrekken.

Ook heeft de vrouw van Levchenko een filmpje geplaatst waar ze in dezelfde bikini overspoeld wordt door de golven. Om dit te kunnen moest Victoria van heel ver komen. Als kind is ze namelijk bijna verdronken en dat heeft geleid tot watervrees. De dood van haar karakter in GTST heeft overigens ook van alles met water te maken. Isabella Kortenaer overleed nadat ze was uitgegleden onder de douche. Gelukkig is de soap fictie. Anders hadden we deze prachtige plaatjes nooit kunnen bewonderen.

In 1986 liep Victoria haar trauma op. Ze was met haar ouders op vakantie en ze kon nog niet zwemmen. Koblenko zat op een opblaasdonut in het zwembad en viel hier vanaf. Ze herinnert zich nog dat ze door haar vader uit het water werd gevist en dat ze met knieën tegen haar borst het water uit haar aan het pompen waren.

De Oekraïense is de afgelopen maanden bezig geweest met het overwinnen van haar angst. Dit heeft ze gedaan door koudwaterzwemmen en watervasten. Dat betekent dat je 24 tot 72 uur alleen maar water drinkt. Krijg je honger van, zou je denken. In ieder geval heeft het de actrice geholpen.

Daarnaast heeft Victoria haar angst overwonnen door EMDR-therapie te volgen. Een dappere keuze van de knappe Koblenko. Tot slot heeft ze enkele duikoefeningen samen met begeleider Gerda geoefend. Voor iemand met watervrees is dat een enorme stap.

Hopelijk zoeken Levchenko en zijn vriendin snel weer het strand op. We hebben door de angst van Victoria veel moeten missen. Als we een blik werpen op haar Instagram, dan denken we dat ze dit zelf ook aan het inhalen is. Wij vinden haar in ieder geval de knapste Oekraïense van Nederland.

Entertainment
  • Instagram, RTL
  • NL Beeld / Heukers Media, Instagram
  • Instagram